Damien Duff
Favori Üye
aaa ne güzel ama vampirsem neden bıçaklıyorum anlamadım kanını içip kornumu doyuraım sonrada kafasını koparayım hahaha@gözlemci @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @halukerogluFOX @Bully @mrt-06 tesekkurler
@denizz19 @kvp-medya tesekkurler
@Çiğdem- sen kotu vampir olacaksin.Lara senin sevgilini elinden alacak.Sende boylelikle kotu kalpli olacaksin.Entrikaci olacaksin.Larayi secen adami arkasindan bicaklicaksin 😉
Kız sen böyle değildin aştın kendiniaaa ne güzel ama vampirsem neden bıçaklıyorum anlamadım kanını içip kornumu doyuraım sonrada kafasını koparayım hahaha
hahahah vampir diyoruz ama birde kötü vampir diyor napıcaktım peki benmi kanmı vericektimKız sen böyle değildin aştın kendini
Hep iç hep iç nereye kadar gitde bir kızılaya kan bağışla için dışın kan grupları doldu bir hayır işle sevap kazanhahahah vampir diyoruz ama birde kötü vampir diyor napıcaktım peki benmi kanmı vericektim
hahaha olmazzz kötü vampirim ben kızılayındakı kan torbalarınıda gidip çalıcamHep iç hep iç nereye kadar gitde bir kızılaya kan bağışla için dışın kan grupları doldu bir hayır işle sevap kazan
manyakk insan yardım edeceğine halen daha kötülük peşindehahaha olmazzz kötü vampirim ben kızılayındakı kan torbalarınıda gidip çalıcam