Bir Vampir Hikayesi 2. Bölum Meryem Uzerli Tuba Büyüküstün Beren Saat Hazal Kaya

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,894
Puanı
1,060
Bizim kızlar kendilerini güvende hissediyorlardı.O yüzden Hilton Hotel'e gidip oda kiraladılar.Odaya kadar bavullarını bir kız taşıdı.Ama bu kızda kötü birsey vardı.Bunu Hazal hissetmisti ve bu hissini Beren ve Tubayla da paylastı.Aradan birazz zaman gecince odalarına girdilet.Simdi sıra bahşişteydi.Tabi ki de bizim kızlar bahşişi vermeden önce "Adın nedir?" diye sordular.Hizmetli kız ise " Meryem Uzerli" diye cevap verir.Bu cevaptan tatmin olmayan kızlar Meryem'e bahşişini verip aşağıya gönderirler.Sonra hepsi birden bu kızın kim oldugunu tartısırlar.Sonra Hazalın aklına bir fikir gelir.Hazal "Kızlar bence internetten bu kızın adını arastıralım" der.Sonra hep beraber Ipadlarinden "Meryem Uzerli'yi arastırırlar.Ama hicbirsey bulamazlar buldukları tek sey kızın Sülüman meraklısı olduğudur.Sonra kim bu Sülùman diye düsünürlerken elektrik kesilir ve kapıları çalar.Kapıyı açmak istemeyen kızlar pencereden atlar.Onlar tam pencereden atladıkları sırada kapı kırılır .Kapıdaki Hatice Aksoy'dur.Her yerde kızları aramaya baslar ama bulamaz.Bu sırada kızlar arabalarına gidiyorlardı.Ama onlar arabalarına giderken Meryem'i görùrler.Meryem ağlıyordu.Beren " Neyin var Meryem ?" diye sorarlar.Bu sırada Meryem onlara döner ve kızlar aynı anda "Vampirrrr " diye bağırırlar.Ama bu onları korkutmaz.Kızlar: "Biz de vampiriz hem de aranan vampirleriz ...Sòyle bakalim seni kim dönüstürdü ? " Meryem " Beni dönüstüren canımdan cok sevdigim Sülümandı." dedigi anda hepsi Haticeyi elinde benzinle gördü. Tabikide Hatice Aksoyun planı kızları yakmaktı.Kızların üzerine benzin dökmeye basladı.Bunu gören Meryem arabaya bindi ve diger kızları da arabaya atıp hemen uzaklastılar.Bu arada Hatice Aksoy çıldırmıstı.Arabayı delice süren Meryem benzinin bitmek üzere oldugunu görünce panikledi ve ağaca çarptı. Uyandıklarında bir odada elleri ve ayakları bağlıydı ve onlara iskence ediliyordu.Yani gözleri önünde bir grup vampir kan içiyorlardı.Meryem hemen heyecanlandı.Çünkü yeni vampirdi. Onu sakinlestirmeye calısan kızlar Hatice Aksoyu gördü.,gülüyordu.Kızlar " Gülebilirsin
ama unutma her zaman iyiler kazanır."
Bu diyalogtan sonra büyük bir patlama olur ve yangın çıkar .
Yangın anında:
Beren : "Yanacagız ve ölecegiz .Olamaz böyle bir şey ..."
Meryem : " Nayır,Sülüman kurtar beni Sülüman !"
Hazal:"Kızlar ellerimi çözdüm kurtaracagım sizi de "
Tuba:"Hadi Hazal kurtar bizi nolur"
Hatice Aksoy: "Nayır nolamaz ölüyorum"
Bu sırada kızlar kurtuluo kaçarlar.

Anlatis seklin güzel degil. "Sonra" ve "bu sirada" gibi baslangiclari cok kullaniyorsun. Düzen yok. Özet yok.

Puanlama acma bence derim sana simdiden :)

Senaryoda baya bir değişiklik yapman gerekiyor cookies. Dizi hiç gerçek bir nitelik taşımıyor... :5:

İyide vampirli dizide nasıl gerceklik olsun @dizi kolik ?¿?

- - - Ekleme - - -
@XanTier sen çok güzel senaryo yaziosun bana yardim edermisin?