yalnız @pompy bez bebek unutmuş bez bebek harikaydı yaaPrenses Perfinya efsaneydi gecenlerdede aklıma geldi noldu basroldeki kıza acaba
yalnız @pompy bez bebek unutmuş bez bebek harikaydı yaaPrenses Perfinya efsaneydi gecenlerdede aklıma geldi noldu basroldeki kıza acaba
ben yabancı dizilerde fantastik tutkunu olan birisi olarak türkiyede yapılan fantastik dizileride gayet başarılı buluyorum@Çiğdem- bezbebek için 100 yıl ileri gidilmesi lazım Acemi cadı için 500 yıl ileri gidilmesi lazım
Sana bir sır vereceğim vardı fantastik olarak superdi gecen yilben yabancı dizilerde fantastik tutkunu olan birisi olarak türkiyede yapılan fantastik dizileride gayet başarılı buluyorum
bez bebek,sihirli annem,selena,prenses perfinya,acemi cadı çok kaliteli dizilerdi bence böyle eğlenceli dizilere ihtiyacımız var bez bebekten sonra dedemin dolabı yapıldı fox tvde en son ama malesef kısa sürdü sonra başkada otür dizi yapılmadı 🙂🙂🙂
aaa onu bilmiyorum ben cnm en son dedemin dolabına bakmıştımSana bir sır vereceğim vardı fantastik olarak superdi gecen yil
Soruda hangi dizilerin yeni bölümlerini yayınlanacağını sordum. Sen tekrar olarak anladın galiba.7/24 Kurtlar Vadisi