RüzgarGülü
Favori Üye
ya kız fena yada kuzen çok pasif
Önemli olan ne hayali kurdular. Söylemiyorda ne hayali kurduğunu. Ama kızla 1 kez bile buluşamamışlar
ya kız fena yada kuzen çok pasif
çok anlamlıÖnemli olan ne hayali kurdular. Söylemiyorda ne hayali kurduğunu. Ama kızla 1 kez bile buluşamamışlar
Benim mesaj nereye gitti 😱😱😱çok anlamlı
O fondipliyo ben içemiyorum olayımı.2014ün son haftası ilk kez bir kadın ile rakı içtim. Erkek için zor bir durum bence.
kaç yaşında bunlarBenim mesaj nereye gitti 😱😱😱
Demiştim ki kızla hiç buluşamamışlar artık ne hayal kurdularsa onu merak ediyorum
Onun gibi bir şey. İki taraf da efkarlı olunca kadın daha dikkatsiz oluyor. Ondan sonra konudaki ilk mesajda yazan sondan ikinci olay devreye giriyor. Kız erkeğe güvenerek içiyor haliyle erkek içemiyor fazla.O fondipliyo ben içemiyorum olayımı.
Sırf az içiyon diyemi bu efkar.Onun gibi bir şey. İki taraf da efkarlı olunca kadın daha dikkatsiz oluyor. Ondan sonra konudaki ilk mesajda yazan sondan ikinci olay devreye giriyor. Kız erkeğe güvenerek içiyor haliyle erkek içemiyor fazla.
17sinde kuzen. Vay ben o zamanlar gömlek gibi sevgili değiştiriyordumkaç yaşında bunlar
tehlikeli yaşlar sen bunları yalnız bırakma17sinde kuzen. Vay ben o zamanlar gömlek gibi sevgili değiştiriyordum
senin zinaların nerelerde olduğu ortaya çıktı17sinde kuzen. Vay ben o zamanlar gömlek gibi sevgili değiştiriyordum
Yok zaten kız terketmiş daha başlamadantehlikeli yaşlar sen bunları yalnız bırakma
Ne zinasısenin zinaların nerelerde olduğu ortaya çıktı
:O ne konuşuyorduk biz forumdan resimler konusundaYok zaten kız terketmiş daha başlamadanVay bir zamanlar sende 17 yaşındaydın
Ne zinası
hızlı yaşandı o yıllarYok zaten kız terketmiş daha başlamadanVay bir zamanlar sende 17 yaşındaydın
Ne zinası
Şuna bi senin capsi atsana yine, bir yerin dibine girsin.senin zinaların nerelerde olduğu ortaya çıktı
Yoo yaşarken hiç hızlı değildi aslında işine gelmiyordur belki ondandırhızlı yaşandı o yıllar
Başka birinin günahlarını ortaya çıkarmak aynı günahı işlemiş kadar günahtır:O ne konuşuyorduk biz forumdan resimler konusunda
Sana itiraf yollayımda gör senŞuna bi senin capsi atsana yine, bir yerin dibine girsin.
Canım çekti yine ya.
iyi de sen onu söyledin zaten. ben o kapsama girmiyorumYoo yaşarken hiç hızlı değildi aslında işine gelmiyordur belki ondandır
Başka birinin günahlarını ortaya çıkarmak aynı günahı işlemiş kadar günahtır
O o konuda kaldı yaşandı gittiiyi de sen onu söyledin zaten. ben o kapsama girmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?