Bir Kadın Tanıdım Yayından Kaldırıldı!

Ben TV'de kesin açıklama yapmadığı sürece inanmam. Ayrıca onun yazdığı ne malum. Belki senin benim gibi birisi yazdı onu.

Yok artik daha neler. Ekin Türkmen'in hesabi fake degil. Özel hayat resimler de paylasiyor.. O resimleri ondan baska kimse çekmis olamaz.

geçen sezon atvdeydi gene hüsran gene hüsran vadi bu saatten sonra 15i geçemez.,

doğru karar almışlar haber doğruysa

show vadiyi kesinlikle almamalı.. showa yakışmıyor bi kere... suskunlar çok güzel bir dizi... inşallah ratinglerini kısa sürede toparlar.. bir kadın tanıdım için ise bitmesi iyi olmuş.. en önemlisi ekin türkmen o dizide harcanıyordu.. umarım daha gzel dizilerde görürüz onu..

Haber yalan.14 değil geçen hafta 17 yayınlandı.Az önce Resmi sayfaları da paylaştı.Twitter'da böyle yazıyor :Dizimiz planlandığı üzere 25.bölümde hikayesinin bitimiyle ekranlara veda edecektir.Dizinin 17.bölümde kaldırıldığı haberleri doğru değildir.

show vadiyi kesinlikle almamalı.. showa yakışmıyor bi kere... suskunlar çok güzel bir dizi... inşallah ratinglerini kısa sürede toparlar.. bir kadın tanıdım için ise bitmesi iyi olmuş.. en önemlisi ekin türkmen o dizide harcanıyordu.. umarım daha gzel dizilerde görürüz onu..

Show TV bence Hala Kurtlar Vadisinden geçmemiştir. show vadi ile ortalığı ksaıp kavurdu yine show vadiyi isteyecektir. ama vadi showa gitmez show para vermior çünkü :D

yav he he vadi show a yakışmıyor :d show vadi den kazandığı paralarla gücüne güç kattı ortalığı dağıttı vadi nin yuvasıdır show

Haber yalan.14 değil geçen hafta 17 yayınlandı.Az önce Resmi sayfaları da paylaştı.Twitter'da böyle yazıyor :Dizimiz planlandığı üzere 25.bölümde hikayesinin bitimiyle ekranlara veda edecektir.Dizinin 17.bölümde kaldırıldığı haberleri doğru değildir.

Bende gördüm ve bunun için ayri bir konu açtim. Ama konun açik olmasi istedi, ben de üstelemedim daha fazla.

Kurtlar her teansfer olduklari kanali kazikliyor. mutlaka kurtlarin yanina dandik bir dizi kakaliyorlar. showa yaptilar olmadi. stara yaptilar oda olmadi. tns ye yaptilar oda olmadi. bu demwek oluyor seneye tns dende ayrilip baska kanali kaziklayacaklar :)))))))

Kurtlar her teansfer olduklari kanali kazikliyor. mutlaka kurtlarin yanina dandik bir dizi kakaliyorlar. showa yaptilar olmadi. stara yaptilar oda olmadi. tns ye yaptilar oda olmadi. bu demwek oluyor seneye tns dende ayrilip baska kanali kaziklayacaklar :)))))))
vadi olmasa tnt batmıştı batmıştı :D

ben şimdi alıyor demiyorum eskiden alıyordu diyorum ki buna kimse itiraz edemez tüm ülkenin istisnasız izlediği bi yapım 30 değil 40 ı da geçer :D

Takas uçuşa gecmis :)))))) yaw takas zaten birgunde ayni anda tvsi acik kimse %40 ile %50 arasinda yani.. bir yayin en fazla teorik olarak 40 civarinda reyting alir. yani diger kanallar 0 reyting alirsa ancak dedigin olur :)))))))))))))))

Takas uçuşa gecmis :)))))) yaw takas zaten birgunde ayni anda tvsi acik kimse %40 ile %50 arasinda yani.. bir yayin en fazla teorik olarak 40 civarinda reyting alir. yani diger kanallar 0 reyting alirsa ancak dedigin olur :)))))))))))))))

zaten o gün başka bişey izlenmiyodu ki bi de sokakta adam kalmazdı :D