Bir Kadın Tanıdım Yayından Kaldırıldı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,816
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

TNT'de Pazartesi akşamları 20.00'da ekranlara gelen ve baş rollerinde Ertan Saban, Ekin Türkmen gibi isimlerin yer aldığı Bir Kadın Tanıdım dizisi kötü reytingleri sebebiyle yayından kaldırıldı.

Dizi en son 14. bölümüyle ekranlara gelmişti.

bir%20kadin%20tanidim.jpg

Çok bile sürdü. Yeni TNT hayal kırıklığı yarattı hiçbir yapımı ayakta duramadı. Kurtlar Vadisi Pusu da olmasa iflas etmişlerdi herhalde. :)

yasin tüm pana filmlerini dinliyordu sanırım.. bu bir kadın tanıdımdan hiç bahsetmedi.. yasin bile izlemiyorsa artık düşünün bu filmin halini:)))

yasin tüm pana filmlerini dinliyordu sanırım.. bu bir kadın tanıdımdan hiç bahsetmedi.. yasin bile izlemiyorsa artık düşünün bu filmin halini:)))

kardes ilk 6-7 Bölümü izledim bastan iyi gidiyordu ama sonra iyice civitti ara falan vermeyede baslayinca biraktim :)

tnt de dizi mizi tutmaz çok bile sürdü :D vadi olmasa tnt kesin batardı

inşallah show a geçeriz yuvaya geri dönmeliyiz

Degissin kanal ama suskunlar kalkmassa show almaz vadiyi gecen kanal d diyolardi ama tnt oldu bir alternifde star

Degissin kanal ama suskunlar kalkmassa show almaz vadiyi gecen kanal d diyolardi ama tnt oldu bir alternifde star

aga suskunlar iyice düştü gününü değiştirirler yoksa bitecek bu reytinglerle vadiyi alsınlar suskunlarıda başka güne koysunlar

Show istemez Vadi'yi.. Zaten Show Tv simdi daha da kaliteli ve daha da uzun sürmeyen diziler yayinlatiyor. :)

Ekin Türkmen'i umarim yeni bir dizide görürüz..

Show istemez Vadi'yi.. Zaten Show Tv simdi daha da kaliteli ve daha da uzun sürmeyen diziler yayinlatiyor. :)

Ekin Türkmen'i umarim yeni bir dizide görürüz..
show mu vadi yi istemez :d fks14 vadi nin yuvası show tv dir kaliteyse kalite reytingse reyting vadi show a geçsin en az 15 reyting artı gün 1.liği :D

Hakan Bey devam edecek, daha geçenlerde Hakan Yilmaz diyordu.

Ayrica Ekin Türkmen neden 70 milyon önünde yalan söylesin? Tamam açik olsun bari konu.

Ben TV'de kesin açıklama yapmadığı sürece inanmam. Ayrıca onun yazdığı ne malum. Belki senin benim gibi birisi yazdı onu.