- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
14.BÖLÜM
Çiğdem kazanın etkisiyle yere düşmüştür.Alper ise başı kanlar içinde direksiyonun üstüne yığılmış ses vermemektedir.
Çiğdem: Alperrr,Alper bir ses ver
O anda S13’ün adamları kapıyı açar ve Çiğdem ile Alper’i kendi araçlarına yükleyerek ordan uzaklaşırlar.S13’ün adamlarından biri telefonla Moşe’ye ulaşır.
-Moşe kadın ve yanındaki asker alındı geliyoruz,ikiside ağır yaralı
Moşe: Aferin lan iyi iş çıkardınız
Moşe telefonu kapatır.Ardından kendi kendine konuşmaya başlar ‘’Evet Çiğdem hanım sen bana kendin gelemedin bak ben getiriyorum seni kendi ayağıma şimdi kan kaybından ikinizde gözlerimin önünde öleceksiniz’’
Enis ve Sercan ise S13 ile çatışmaktadır.
Sercan: Abi Zeynep yanacak ordaa
Enis: Dur koçum sakin ol dur
Sercan:Bu durumda da sakin olmamı bekleme abi
Sercan siperden çıkarak Zeynep’e doğru koşar.
Enis:Sercan dur lan durr
S13 ekibinden Josh:Güzell adam beklediğimiz gibi tuzağa düştü,çok değerli sevgilisini sandalyeden kaldırınca ikiside bomm haha,hadi çekiliyoruz lan hadi
Enis siperden çıkan Sercan’ı korumak için hiç durmadan ateş eder.S13 çekilir.Enis,Sercan’ın yanına gider.Sercan,Zeynep’in ağzını açar.
Zeynep:Sercan altımda bomba var,sandalyeden kalkarsam patlayacak
Sercan:Olamaz ulan Moşe iti faturan iyice birikti lan,neyse dur sakin ol Zeynep panik yapma
Enis:Ne oldu Sercan ?
Sercan: Abi şerefsizler Zeynep’in altına bomba yerleştirilmiş ne yapacağız
Enis sandalyedeki bombayı kontol eder.
Enis: Zeynep’in ağırlığına ayarlı bir bomba bu kalkarsa patlar
Sercan:Eee abi ne yapacağız şimdi yani
Enis:Elimizde iki seçenek var ya doğru kabloyu kesip kurtulacaz ya da İslam’ın en büyük mertebesi şehitliğe yürüyecez
Zeynep’in altına bombayı yerleştiren Josh ve ekibi Moşe’nin deposuna gelmiştir.Moşe’nin adamlarından Barnet Moşe’nin odasına girer.
Barnet:Efendim Josh ve ekibi geldi
Moşe:Çağır gelsin ne olup bittiğini öğrenmek istiyorum hemen
Josh odaya girer.
Moşe: Josh iyi haberlerini bekliyorum
Josh:Moşe iyininde iyi bir haberim var artık o Enis denen heriften kurtuluyoruz,timcinin karısının altına bomba yerleştirdim
Moşe:Lan onlar keser kabloyu kurtulur
Josh:Kabloların 2’side tuzak Moşe,yeşilide kesse kırmızıyı da kesse geberecek o itler
Moşe:İşte bu iyi haber lan hahaha
Barnet tekrar Moşe’nin odasına girer.
Barnet:Moşe bizimkiler depoya yaklaşmış ama Çiğdem kan kaybından ölmek üzereymiş hastaneye götürelim mi diye soruyorlar
Moşe:Ne hastanesi lan onla mı uğraşacağız bırakın gebersin,sen bana karakol baskınından haber ver nasıl durum
Sebastian ve adamları karakolun etrafından toplanmıştır.
Sebastian:Elebaşlarıda yokken çömezlere iyi bir darbe vurma vakti,emrimle havanları atmaya başlayın lann
Hilal Timi’nin Necip Kayabaşı’dan sonraki yeni komutanı Fırat Dinç,Recep ile Mert’i hastaneye ziyarete gitmiştir.
Fırat: Aileleriniz için çok üzüldüm aslanlar ama bu zor dönemimizde en azından sizin hayatta kalmanız bize bir nebze olsun moral verdi,arkadaşlarınızında kurtulacağınızdan hiç süpheniz olmasın harekete geçtik
Mert:Komutanım artık tek istediğimiz o Moşe itinin yaptıklarının hesabını vermesi
O anda odaya bir asker girer.
Asker:Komutanım karakola baskın var bizimkiler zor durumdaymış
14.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Çiğdem kazanın etkisiyle yere düşmüştür.Alper ise başı kanlar içinde direksiyonun üstüne yığılmış ses vermemektedir.
Çiğdem: Alperrr,Alper bir ses ver
O anda S13’ün adamları kapıyı açar ve Çiğdem ile Alper’i kendi araçlarına yükleyerek ordan uzaklaşırlar.S13’ün adamlarından biri telefonla Moşe’ye ulaşır.
-Moşe kadın ve yanındaki asker alındı geliyoruz,ikiside ağır yaralı
Moşe: Aferin lan iyi iş çıkardınız
Moşe telefonu kapatır.Ardından kendi kendine konuşmaya başlar ‘’Evet Çiğdem hanım sen bana kendin gelemedin bak ben getiriyorum seni kendi ayağıma şimdi kan kaybından ikinizde gözlerimin önünde öleceksiniz’’
Enis ve Sercan ise S13 ile çatışmaktadır.
Sercan: Abi Zeynep yanacak ordaa
Enis: Dur koçum sakin ol dur
Sercan:Bu durumda da sakin olmamı bekleme abi
Sercan siperden çıkarak Zeynep’e doğru koşar.
Enis:Sercan dur lan durr
S13 ekibinden Josh:Güzell adam beklediğimiz gibi tuzağa düştü,çok değerli sevgilisini sandalyeden kaldırınca ikiside bomm haha,hadi çekiliyoruz lan hadi
Enis siperden çıkan Sercan’ı korumak için hiç durmadan ateş eder.S13 çekilir.Enis,Sercan’ın yanına gider.Sercan,Zeynep’in ağzını açar.
Zeynep:Sercan altımda bomba var,sandalyeden kalkarsam patlayacak
Sercan:Olamaz ulan Moşe iti faturan iyice birikti lan,neyse dur sakin ol Zeynep panik yapma
Enis:Ne oldu Sercan ?
Sercan: Abi şerefsizler Zeynep’in altına bomba yerleştirilmiş ne yapacağız
Enis sandalyedeki bombayı kontol eder.
Enis: Zeynep’in ağırlığına ayarlı bir bomba bu kalkarsa patlar
Sercan:Eee abi ne yapacağız şimdi yani
Enis:Elimizde iki seçenek var ya doğru kabloyu kesip kurtulacaz ya da İslam’ın en büyük mertebesi şehitliğe yürüyecez
Zeynep’in altına bombayı yerleştiren Josh ve ekibi Moşe’nin deposuna gelmiştir.Moşe’nin adamlarından Barnet Moşe’nin odasına girer.
Barnet:Efendim Josh ve ekibi geldi
Moşe:Çağır gelsin ne olup bittiğini öğrenmek istiyorum hemen
Josh odaya girer.
Moşe: Josh iyi haberlerini bekliyorum
Josh:Moşe iyininde iyi bir haberim var artık o Enis denen heriften kurtuluyoruz,timcinin karısının altına bomba yerleştirdim
Moşe:Lan onlar keser kabloyu kurtulur
Josh:Kabloların 2’side tuzak Moşe,yeşilide kesse kırmızıyı da kesse geberecek o itler
Moşe:İşte bu iyi haber lan hahaha
Barnet tekrar Moşe’nin odasına girer.
Barnet:Moşe bizimkiler depoya yaklaşmış ama Çiğdem kan kaybından ölmek üzereymiş hastaneye götürelim mi diye soruyorlar
Moşe:Ne hastanesi lan onla mı uğraşacağız bırakın gebersin,sen bana karakol baskınından haber ver nasıl durum
Sebastian ve adamları karakolun etrafından toplanmıştır.
Sebastian:Elebaşlarıda yokken çömezlere iyi bir darbe vurma vakti,emrimle havanları atmaya başlayın lann
Hilal Timi’nin Necip Kayabaşı’dan sonraki yeni komutanı Fırat Dinç,Recep ile Mert’i hastaneye ziyarete gitmiştir.
Fırat: Aileleriniz için çok üzüldüm aslanlar ama bu zor dönemimizde en azından sizin hayatta kalmanız bize bir nebze olsun moral verdi,arkadaşlarınızında kurtulacağınızdan hiç süpheniz olmasın harekete geçtik
Mert:Komutanım artık tek istediğimiz o Moşe itinin yaptıklarının hesabını vermesi
O anda odaya bir asker girer.
Asker:Komutanım karakola baskın var bizimkiler zor durumdaymış
14.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM