- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Yarın kadın hayatında senide sokacam ))) pazartesi yayınlayacamHayir Mose ölsün 1 kisi gidecekse
Ben ve @Çiğdem- evleniciz
aşk olsun küstüm sana okumucam senaryoyuçok şey istiyorsun senaryo bozulur böyle
sananeee sen karışıyosunnn sen çiğdeminle ilgilenAaaa ne sevgilisi be biz @Çiğdem- imle dizinin aşk kapasitesiyiz
Eğer sizinde aşk sahneniz olursa bizimkileri bitirir @kvp-medya zaten aşk yazmiyoraşk olsun küstüm sana okumucam senaryoyu
sananeee sen karışıyosunnn sen çiğdeminle ilgilen
Hani sana demistim ya ben seni çocuğumuz gibi eve alcaz besliycez @Çiğdem- le diye o isteNe çocuğu ??
ben öyle her bölüm yazsın demedim arada yazar en çok sizinkini yazardıEğer sizinde aşk sahneniz olursa bizimkileri bitirir @kvp-medya zaten aşk yazmiyor
Yok artık ))) Ben bu dizide sizin amirinizim )) başkomiserimHani sana demistim ya ben seni çocuğumuz gibi eve alcaz besliycez @Çiğdem- le diye o iste
şaka yapıyorum ama sevgilin gelmezaşk olsun küstüm sana okumucam senaryoyu
sananeee sen karışıyosunnn sen çiğdeminle ilgilen
Zaten bizimkini bile her bölüm yazmiyor ayol ama iyi olabilirdi ben sen @Çiğdem- ve Polat takilirdikben öyle her bölüm yazsın demedim arada yazar en çok sizinkini yazardı
Aaa neyi var be sende birak bu mesleği artik ben balikcilik yaparim @Çiğdem- dikiş diker sende hayvancilik gül gibin geçinirizYok artık ))) Ben bu dizide sizin amirinizim )) başkomiserim
nasıl gelmez yazmam mı diyosun yanişaka yapıyorum ama sevgilin gelmez
güzel olurdu ama yazmam diyor küstüm ona ben
Bizim hayatımızı oyüzden bitirdi aşk dizisi yazmayı sevmiyornasıl gelmez yazmam mı diyosun yani
evet sadece sen dahil olacaksınnasıl gelmez yazmam mı diyosun yani
güzel olurdu ama yazmam diyor küstüm ona ben
olsa ne olur ki öyle her bölüm istemiyorum iki bölümde bir yazarsınevet sadece sen dahil olacaksın