Damien Duff
Favori Üye
karagüle çevirmişsin her bölüm vurulmayorumunu bekliyorum
karagüle çevirmişsin her bölüm vurulmayorumunu bekliyorum
bu bölüm vurulma olmadı ama ? çiğdem geçen bölüm vurulmuştubeğendimde o yüzden 8 puan verdim
evet baktım
sağol,oyunu kullandın mı ? @Harunnn60Güzel olmuş 😉
sağol aga beğenmene sevindimBu bölüm oldukça etkili ve çook çook iyiydi öncleikle Puanım 10 son sahneler dikkat çekiciydi ayrıca sahneler tam olmuş herşeyiyle 4-4lüktü diğer bölümü bekliyorum...
Bu bölüm oldukça etkili ve çook çook iyiydi öncleikle Puanım 10 son sahneler dikkat çekiciydi ayrıca sahneler tam olmuş herşeyiyle 4-4lüktü diğer bölümü bekliyorum...
onu demiyorum 12 bölümü okumam lazım okuyamadım yanerden çıkardın onu anketi işaretlemişmiydin ?
tamam oku istersen ankete oy kullandın mıonu demiyorum 12 bölümü okumam lazım okuyamadım ya
evet kullandımtamam oku istersen ankete oy kullandın mı
tamam diğer bölümlere de yorumlarını bekliyorumevet kullandım
sağol aga bombaya da yorumunu bekliyorumGüzel olmuş 10 puan
yok artık nasıl fragman14.BÖLÜM FRAGMANI
Enis:Ne oldu Sercan ?
Sercan: Abi şerefsizler Zeynep’in altına bomba yerleştirmiş ne yapacağız
Enis sandalyedeki bombayı kontol eder.
Enis: Zeynep’in ağırlığına ayarlı bir bomba bu kalkarsa patlar
Sercan:Eee abi ne yapacağız şimdi yani
Enis:Elimizde iki seçenek var ya doğru kabloyu kesip kurtulacaz ya da İslam’ın en büyük mertebesi şehitliğe yürüyecez
Josh:Moşe iyininde iyi bir haberim var artık o Enis denen heriften kurtuluyoruz,timcinin karısının altına bomba yerleştirdim
Moşe:Lan onlar keser kabloyu kurtulur
Josh:Kabloların 2’side tuzak Moşe,yeşilide kesse kırmızıyı da kesse geberecek o itler
Moşe:İşte bu iyi haber lan hahaha
O anda Barnet odaya girer.
Barnet:Moşe bizimkiler depoya yaklaşmış ama Çiğdem kan kaybından ölmek üzereymiş hastaneye götürelim mi diye soruyorlar
Moşe:Ne hastanesi lan onla mı uğraşacağız bırakın gebersin
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE PAZARTESİ 18.30'DA...
@gözlemci @Çiğdem- @Maskeli Fedai @papuleoo @pompy @34rcp44 @vadikızı @cookies @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?