çiğdem ölsün istersen hazır yaralandı 12'yi yazmadım daha ölsün mü ?seninde başın belada finaller,moşe,ekibin,çiğdem
zaten 2 hafta hicmi hiç giremicem bu 2 hafta hergun sınav ,bide çiğdem ve mode var tabii allahım kurtuluş yok mu ??
emrin olur hemençiğdem ölsün istersen hazır yaralandı 12'yi yazmadım daha ölsün mü ?
Bencede gebert gitsin hep bi engel bana zaten )))
bekliyoruz cnm bölümde yokum galiba 🙂🙂🙂FRAGMAN MÜZİĞİ:
12.BÖLÜM FRAGMANI
Moşe:Hahaha kurtarın bakalım ailelerinizi,karakol iyice boş kalmıştır askerleri rahat bir şekilde avlayabiliriz.Sebastian adamları topla yık o karakolu acı üstüne acı çeksin şerefsizler,aynı zamanda Necip operasyonuda başlasın
Arzu tam arabasına binmiştir ki tam o anda arabaya saklanmış S13’ün iki adamı Arzu’nun başına silahı dayar.
Arzu:Siz kimsiniz be ?
-Hatırlamadın mı kız bizi,kocan Necip seni bulmaya çalışırken bizimle eğlenmiştin ya unutmuşluk numarası yapma
Arzu: Tamam sizin istediğinizi yapmıştım ben şimdi istediğiniz ne ?
-Senden bu sefer kocanı istiyoruz
Mert:Hadi Recep acele et son 1 dakika
Recep:Kırılmıyor lanet olası taşlar kardeşim kırılmıyor
Mert:Recep hayır lan hayırrr öldürmüş o Moşe itii ailelerimizi hayırr
Moşe:Sıra şimdi de sizde lann hahaha
Moşe:Yeni Türkiye’ymiş alın size yeni Türkiye lan
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.45'TE..
@gözlemci @papuleoo @34rcp44 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @pompy @dizimedya @Cengo
Nayir bu senaryoda sen benimsinbana bakkk @destere ye söylerim desteresiyle doğrar seni kıtır kıtır hahah
Fragman güzelmiş bekliyorum aga.FRAGMAN MÜZİĞİ:
12.BÖLÜM FRAGMANI
Moşe:Hahaha kurtarın bakalım ailelerinizi,karakol iyice boş kalmıştır askerleri rahat bir şekilde avlayabiliriz.Sebastian adamları topla yık o karakolu acı üstüne acı çeksin şerefsizler,aynı zamanda Necip operasyonuda başlasın
Arzu tam arabasına binmiştir ki tam o anda arabaya saklanmış S13’ün iki adamı Arzu’nun başına silahı dayar.
Arzu:Siz kimsiniz be ?
-Hatırlamadın mı kız bizi,kocan Necip seni bulmaya çalışırken bizimle eğlenmiştin ya unutmuşluk numarası yapma
Arzu: Tamam sizin istediğinizi yapmıştım ben şimdi istediğiniz ne ?
-Senden bu sefer kocanı istiyoruz
Mert:Hadi Recep acele et son 1 dakika
Recep:Kırılmıyor lanet olası taşlar kardeşim kırılmıyor
Mert:Recep hayır lan hayırrr öldürmüş o Moşe itii ailelerimizi hayırr
Moşe:Sıra şimdi de sizde lann hahaha
Moşe:Yeni Türkiye’ymiş alın size yeni Türkiye lan
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.45'TE..
@gözlemci @papuleoo @34rcp44 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @pompy @dizimedya @Cengo