Bir Hayvanın Dostluğunu İnsanın Dostluğuna Tercih Eder misiniz?

Hayvana sırlarını anlatabiliyorsan ne ala haa birde o dönüp haklısın kardeş diyorsa eyvallah yoksa o hayvan sense sahibi anca onlardan arkadaş olur yalnız kişilere ,hatta bazılarına göre insanlardan daha sadık olması nedeniyle tercih edilir...

Bir hayvanın dost olabilmesi için sadece senin sırlarına haklısın demesine gerek yok.

Bir hayvanın dost olabilmesi için sadece senin sırlarına haklısın demesine gerek yok.
Hayvandan dost olmaz yine tekrarlayayım dost dediğin sırlarını paylaştığın dertleştiğin bir kişi olur geri yanıt alailmek önemlidir bu konuda lakin arkadaş konusuna gelirsek orada oalbilir yalnız kişiler için iyi bir yoldaş...

Katılmıyorum. Dost demek sadece sır paylaştığın, sırlarına derman olan kişi demek ise cevabın kabul edilebilir.Ama dostluk sence sadece bu mu?

Katılmıyorum. Dost demek sadece sır paylaştığın, sırlarına derman olan kişi demek ise cevabın kabul edilebilir.Ama dostluk sence sadece bu mu?
Bence de sadece bu değil elbette ama dediğim gibi hayvanları bir dost görmek yalnız kişilere özel birşeydir etrafın geniş ne bileyim kalabalıksa zaten hayvanlara ihtiyaç duymazsın veyahut besleyeyim bende de olsun dersin ama hayvanlar çok iyi pekala arkadaş olabilirler.

aaa bizimde 2 tane var birisi kangal diğeri ise kurt köpeği çok seviyorum ikisinide

@gözlemci bir video paylaşmıştı hayvanlar uzun süre görmediği sahiplerini görünce seviniyordu bizimkilerde öyle artık 1 yıldan 1 yıla görebiliyorum köye gittikçe genelde yaz ayları oluyor
kurt köpeğimiz etrafımda dönüyorr havlayarak kangal köpeğimizde 2 ayak olup ön ayaklarını omuza atıyor yüzümü yalıyor hahahha

Yalnız olan insanlara mahsus değil bence bu durum şöyle ki bazen çevrende harbi dost sandığın kişilerden kimi zaman kazık yersin işte o anlarda sıkça başvurduğumuz bu sevimli dostlara başvurmak oluyor.

Yalnız olan insanlara mahsus değil bence bu durum şöyle ki bazen çevrende harbi dost sandığın kişilerden kimi zaman kazık yersin işte o anlarda sıkça başvurduğumuz bu sevimli dostlara başvurmak oluyor.
Doğrudur o anlar var malum (( yalnız yinede ne de biraz benim dediğim tarafa çıkıyor )) anca yalnızlık vs ama hayvanlar çok sadık olabiliyor insanın yaptığı hatayı yapıp terketmezler asla tabiii her hayvan için değil bu , yani katılıyorum ya biraz olsun ... Yalnız bir hayvanın dostluğunu insanlığa değişirmiyim orası muamma, Benim tanıdığım nice insanlar var dost bildiğim hiçbiri bana kazık atmaz güven veya çıkar ilişkisine bakar bu tip işler...

sincap beslemeyi düşünüyorum

Annen eve sincap sokmaz kız hem sen o sincapada parlaklari gosterirsin psikolojisi bozulur hayvanin

Ben hayvanlarla dost olamam ama oyuncak ayiyla falan olabilirim
hahahahaha benim tam 13 yıldır oyuncak ayım var cnm onsuz yatamıyorum

hahahahaha benim tam 13 yıldır oyuncak ayım var cnm onsuz yatamıyorum
Ben korkuyorum gece oyuncaklardan

Kardesimin bebegini annem bi ara odama koymustu her gece alip koridora firlatiyidim gozleri parliyordu çünkü

Sungerbob oyuncagimda öyle oluyordu yatamiyordum dolaba sokuyordum

2 tane ayım vardi onlardanda korkuyordum hala daha hepsinden korkuyom