Bir Hayvanın Dostluğunu İnsanın Dostluğuna Tercih Eder misiniz?

sennnn ne düşünüyorsun onu söyle bakalım 🙂🙂🙂
Ne düşünüyorum soruyu soran ben olduğuma göre elbette hayvanları daha çok seviyorum :F

Ben kedileri sevmiyorum @denizz19 :) köpekler daha sahibine düşkün ve sadık :)
Neden sevmiyorsun peki kedileri? Bana bir örnekle ya da sebeple açıklar mısın? :)

değişmem insanın adam olanı yeter bize
Adam değil de madam çıkarsa peki bu düşüncen aynı kalır mı yine? :)

Ne düşünüyorum soruyu soran ben olduğuma göre elbette hayvanları daha çok seviyorum :F

Neden sevmiyorsun peki kedileri? Bana bir örnekle ya da sebeple açıklar mısın? :)

adamını buluruz o zaman :D

Deniz psikolog oldun başımıza :D ya seçeyim dedim kaçıyorlar sürekli köpekler her zman favorim :))

Deniz psikolog oldun başımıza :D ya seçeyim dedim kaçıyorlar sürekli köpekler her zman favorim :))
Bunun psikolog olmayla ilgisi yok ki be Harun. :) Severken kaçan kedilerin neden kaçtığını insanlar düşünmeli diyebilirim sana sadece. Evet bu doğru köpekler, kedilere göre insana daha yakın ve oyuncular ama bu kedilerin sevilmemesi anlamına gelmiyor bence. Her canlı aynı amaç için bu hayatta. Yaşamak, sevilmek, beslenmek vs. :)

25 senedir köpek besliyorum, benim için bağımlılıktır. :)

@Çiğdem- Mesela dostluğuna şöyle örnek vereyim, kapıdaki fındığı Edi'ye teslim edebiliyorum. Harmana kimseyi yaklaştırmıyor o olmasa başında beklemek zorundasın yoksa çalınabilir. :)

Hayvan sevgisi paha biçilmez. Bir defa çok sadıklar benim kedim vardı uzun yıllar baktım eve geldiğimde üzerime atlıyordu suratını yaslıyordu omuzuma sanki hissediyordu ya moralim bozukken hep yanıma gelir üstüme çıkıp sürtünürdü.

Tosunum benim bazen çok özlüyorum onu. :( Yani kısacası tercih edebilirim. :)

Hayvan sevgisi paha biçilmez. Bir defa çok sadıklar benim kedim vardı uzun yıllar baktım eve geldiğimde üzerime atlıyordu suratını yaslıyordu omuzuma sanki hissediyordu ya moralim bozukken hep yanıma gelir üstüme çıkıp sürtünürdü.

Tosunum benim bazen çok özlüyorum onu. :( Yani kısacası tercih edebilirim. :)
Tosun mu? :D

Senin kuşun mu vardı? :(
Kanaryam vardı. Normalde 6-8 sene yaşarlarmış. 14 sene benimleydi. 1 yaşında aldım, 15inde öldü ben izindeyken. 2 sene oluyor işte önümüzdeki yaz.

Yanına oturur anlatırdım o da kendi dilinde şarkı söylerdi bana. Eve girerken selam verirdi. Öyle işte.

Kanaryam vardı. Normalde 6-8 sene yaşarlarmış. 14 sene benimleydi. 1 yaşında aldım, 15inde öldü ben izindeyken. 2 sene oluyor işte önümüzdeki yaz.

Yanına oturur anlatırdım o da kendi dilinde şarkı söylerdi bana. Eve girerken selam verirdi. Öyle işte.
Çok korkunç bir şey biliyorum o tarz acıları. :(