Bir Hayvanın Dostluğunu İnsanın Dostluğuna Tercih Eder misiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Benim sorularım, anketlerim genel itibariyle hep hayatımın üzerinden uyarladığım, kimi zaman çevre prensipleriyle şekillenen sorular oluyor.

Şimdiki sorumuz çok basit ve zaten açık bir soru. Siz yeri geldiğinde bir hayvanın dostluğunu, insanlara tercih eder misiniz, yoksa ben hep insancılımdır diyenlerden misiniz?

Cevaplar bekleniyor.​

Bir insanin dostluğunu bir hayvanın dostluğuna tercih ediyorsan ortada bir insan yoktur)))

İnsanlar gibi nankör olmadıkları için her halükarda onları tercih ederim. şahsen.

aaa evet tercih ederim sebebi ise hayvanlar yalan konuşamazlar

İyi bari kedilerle ilgili o saçma düşünce sende yok.
Hastalık kötü şey haklısın, insanın yanında hep bir can yoldaşı olması gerekiyor bazen.

Ayy sen konuşuyorsun ne olacak.
hayvanalr yalan konuşamazlar diyorum sana ağaç kafa olduğundan beynine okjisen gitmiyor düşünemiyorsun

Kediler nankördür.

Ben de sen yalan konuşuyorsun dedim de yalanı kullanmadan konuşuyorsun yazdım anlarsın diye anlamamışsın
ben başka birşey kast ediyorsun sanmıştım için kötü olduğu için hemen aklıma öyle geldi nedense

Bunu anlamiyacak ne var. Düz okuma düşünerek oku yahuu)) sılayı nasıl anliyon)))) eğer bir insanin dostluğunu hayvana tercih ediyorsan o insan hayvanlık yapmıştır))))
Yahu anladım yazdığını takılıyorum sadece

ben başka birşey kast ediyorsun sanmıştım için kötü olduğu için hemen aklıma öyle geldi nedense
Ayy sen de iyice anlayışsız oldun be Çiko