ATV Bir Gece Masalı - Dizi Yorumları

ayyy koca koca kadınlar küçücük kıza laf ediyorlar 😱
oncelikle, tesekkur ederim ilgin ve vidyo dolayli yorumun dan dolayi.

evet . bu sahneler ve devaminda bayagi canfeza kendini asiri yanliz hissetti. birde , tum bunlarin sonraki sekansinda mahir bence cikista daha ilimli ve empatili bakabilirdi kendisine .

bu arada bunun devami daha intense devam etti .
^bulabilirsem eklerim .
^buldum. :)

bu tur plansiz random vidyo dolayli vaktini aldigim icinde kusuruma bakma lutfen. diger yandan sahnelere dair degerli yorumuna ❤️ gonderiyorum .
------

Bunları Canfeza bir güzel yer yemezse Mahiri yer :A
hic mahir deme yakamoz'cum . :(🙄 son bolumde canfeza'ya tavrini izlerken , -guvendigimiz karlara kar yagdi- dedirten turden di .
bu baglamda ustte ekledigim son vidyo ,beni cok sasirtti. bildigimiz bize izletilen mahir bu degildi. en azindan bana gecen hissiyat dolayli .

yeni fragmanda canfeza'yi baba evinden aliyor mahir .
aslinda cok erken , biraz burnu surtmeli idi, son bolumdeki tavrindan dolayi .

tum bunlar goreceli elbette . :bhr: :ok:

Son düzenleme:

evet . bu sahneler ve devaminda bayagi canfeza kendini asiri yanliz hissetti. birde , tum bunlarin sonraki sekansinda mahir bence cikista daha ilimli ve empatili bakabilirdi kendisine .

^bulabilirsem eklerim .

bu tur plansiz random vidyo dolayli vaktini aldigim icinde kusuruma bakma lutfen. diger yandan sahnelere dair degerli yorumuna ❤️ gonderiyorum .
------

hic mahir deme yakamoz'cum . :(🙄 son bolumde canfeza'ya tavri izlerken , -guvendigimiz karlara kar yagdi- dedirten turden di .
bu baglamda ustte ekledigim son vidyo ,beni cok sasirtti. bildigimiz bize izletilen mahir bu degildi. en azindan bana gecen hissiyat dolayli .

Eeeee hep iyi olacak diye bir kural yok. Aksiyon gerek :A

• Güldürdün
Reactions: Dante

^bulabilirsem eklerim .

------

hic mahir deme yakamoz'cum . :(🙄 son bolumde canfeza'ya tavrini izlerken , -guvendigimiz karlara kar yagdi- dedirten turden di .

çok bir fikrim yok dizi ile ilgili :X bahar y da MasterChef izlerim o gün :X

• Güldürdün
Reactions: Dante
Eeeee hep iyi olacak diye bir kural yok. Aksiyon gerek :A
iliskilerin dogasi baglaminda , -goreceli olsa da- , kesinlikle anliyorum bu dedigini... ancak, daha evleneli 1 gun mu ne oldu , kizi ,
koca evde zaten tek basina birakti, babaanne bir yandan, diger yengeler bir yandan, selim bir yandan, dis kulvar dan platonik cocuk(ismini unuttum😛 ,o bir yandan) ,

sonunda olan oldu balkon dan asagi gitti 🙁 .

hatirlarsan gecen bolumun fragmani eklediginde teorisel soyle bisey demistim ; nerdeyse 3.kisi mi geliyor kiskanclik yazilimi mi yapilacak bu ozel yeme davetli geceden derken, bu olmadi, ,
bolumu izledik mahir durumu daha da cikmaza soktu .

genel akis adina ; dizi nin uzun soluklu olmasi icin bencede aksiyon olmali. kesinlikle katiliyorum . ama lutfen su guzelim uyum,kimya bozulmasin . . . guzelim bolumun giris yazisi bile ek$i idi, hatirlarsan .
->
“Yolun açık olsun Galata, Kız Kulesi tek başına da yakışır bu masala ”

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
iliskilerin dogasi baglaminda , -goreceli olsa da- , kesinlikle anliyorum bu dedigini... ancak, daha evleneli 1 gun mu ne oldu , kizi ,
koca evde zaten tek basina birakti, babaanne bir yandan, diger yengeler bir yandan, selim bir yandan, dis kulvar dan platonik cocuk(ismini unuttum😛 ,o bir yandan) ,

sonunda olan oldu balkon dan asagi gitti 🙁 .

hatirlarsan gecen bolumun fragmani eklediginde teorisel soyle bisey demistim ; nerdeyse 3.kisi mi geliyor kiskanclik yazilimi mi yapilacak bu ozel yeme davetli geceden derken, bu olmadi, ,
bolumu izledik mahir durumu daha da cikmaza soktu .

genel akis adina ; dizi nin uzun soluklu olmasi icin bencede aksiyon olmali. kesinlikle katiliyorum . ama lutfen su guzelim uyum,kimya bozulmasin . . . guzelim bolumun giris yazisi bile ek$i idi, hatirlarsan .
->
“Yolun açık olsun Galata, Kız Kulesi tek başına da yakışır bu masala ”

Pek romantiklik yok yani anladım :A

• Okudum
  • Güldürdün
Reactions: Dante and xemrexxx
çok bir fikrim yok dizi ile ilgili :X bahar y da MasterChef izlerim o gün :X
zevkler,renkler. bence guzel secimler yapmissin kendince.👍

ben genelde hastane dizileri,filmleri izlemem. prensip.
rahat hissetmiyorum hastane ve buna ilisik sahneler ve yazilimlari .
yoksa bugra , demet sevdigim oyunculardir.

timucin ve taner'in de dizisini izlememistim. halbuki cok isterdim . dedigim gibi iyi hissetmiyorum hastane li isleri .
bu durum prensip olarak gecici degil yerlesik .

yine de yorumlarin icin tskler .:bhr:
------

Pek romantiklik yok yani anladım :A
aslinda ilk bolumler fazla masalsi idi. sahneler ve buna dair yazilim. pamukkale dogasi vs . guzel de tanisma oldu 😛
sonrasi aksiyon,kaos,dram ,ara da romantizm.

derken istanbula gecis, ustteki noktalar devam etti.kaos,dram,aksiyon,,, az da olsa romantizm > (kiz kulesi sekanslari cok guzeldi,doyamadik sahnelere ve repliklere) .

sonra yine aksiyon . 😛

bence bi gonul alma girisimi yapmali mahir :ok:
bas basa bir yemek, kiz kulesi mi olur, galata kulesi mi bunu da mahir dusunsun . 😛

Son düzenleme:
bayiliyorum su tur fan yapimi kolajlara vb ;

ustteki sahnelerde bizim mahir adeta bir romeo . :ok:
rivayeti anlattigi sekans 1.35de o nasil enfes guzellemeler yahu ✔️

.demek sen galata & ben kiz kulesi . memnun oldum tanistigimiza .sende bende cok yakisiriz bu gibi masala . . . :bhr:❤️

dogru parca secilmis . bu sarki zaten dizi de kullanilan cok begendigim parcalardan biri , ayrica tinilari da cok hos .