ATV Bir Gece Masalı - Dizi Yorumları

12. Bölüm Fragmanı

gecen bolum bence su burcu yazgi nin dokturdugu komple bir bolum oldu.
drami,ruh halini vs iyi yansitti diye dusunuyorum .

teknik olarak -bir oyuncu icin- en zor cekimlerden midir bilemem. aglamak, bolum boyu uzgun,pisman,aglamak vs ,ve bunu yuzune,cevresine bolum boyunca yansitmak, izleyiciye de hissettirmek .(ornk; mahiri kaybetmesi dolayli duygusal olarak derinden hissetmek,kendini affettirmeye cabalamak,ki, bence canfeza da kendince hakli).
< bolumun youtube daki yorumlarda da bu bolumdeki bireysel su burcu/canfeza performansi alkis ve takdir gormus . basta dedigim gibi ,bende performansini bu bolum begendim. en peak performansi olabilir bu bolumdeki emegi .

mahir'in bolum boyu ^uzak durma cabasi da iyi yansitildi. hakkini yememek lazim .

basrollerin kankalarinin sahneleri az ama cok renkliydi .
kimya iyi tuttugunda seyirci daha da izlemek istiyor. bence daha cok sahneleri olmali...

yeni bolum fragman renkli gozukuyor. canfeza mekan da olay cikariyor

12. Bölüm YT Özel Ön İzleme

ya mahir kardes 'birak bu ek$i hal tavirlari ,,,

gul gibi sevdigine tutkulu ,sevgi dolu davranan karakteri bu denli soguk vb ye cevirmek bence pek albenili degil izleyici gozunde . senarist yol yakinken vazgecsin bu degisimden .

biz bu ikiliyi birbirlerine olan tutkulu sevgileri yuzunden sevdik . tatli atismalari tadinda guzeldi. bu sekil - mahir'in kizi kendinden sogutmak icin vb gibi girdigi hal ve hareketleri - izlemek icin degil .

on izleme icin tskler sevgili yakamoz asi .

Reactions: Yakamoz-Asi
Başka birisi Çünkü Yüsra Geyik 14. Bölüm itibariyle katılacak, Daha 12. Bölümü yayınlanacak Yarın
tesekkur ederim ivedi donus icin .

dizi de ^iki guzel -bir mevcut - ,digeri yakinda olacak/olmasi beklenen ^cift var .
mahir ve canfeza . birde her ikisinin kankalari nin baslayacak olan asklari .
diger konular acikcasi pek ilgimi cekmiyor. diziyi izlemem sebebim bu iki cift.(bunlara dair geliskenler) .

kendisi nin gelisi hikaye adina denklemde nasil bir yanki yapacak bekleyip gorecegiz .

(kuzen olarak geliyormus . mahir'in kuzeni oldugunu bu haberle ogrendim ,bu durumu kacirmis da olabilirim) .

iyi seyirler .

Kulislerde Selim için geleceği konuşuluyordu, değişmiş olabilir. Rolü bugün kesinleşti zaten

Reactions: Dante
Kulislerde ^Selim için ^geleceği konuşuluyordu, değişmiş olabilir. Rolü bugün kesinleşti zaten
^.
youtube yorumlarda ise ,
-bolumden ayrilana dek- sila ile ^olmasini bekliyordu ^izleyenler.

bu dedigin yeni gelen ,selim baglanti ;
oncesinden sila nin cikisina sasirdim , simdi de gelenin olasi selim'le yazilimina da .

her halukar da selim'in canfeza mahir eksenin den uzaklasmasi gerekiyordu . diger turlu paradoks buyuyecekti hikaye ilerleyisi yazilimina dair .

13. Bölüm Fragman 2