Yapmadığımı kim söylemiş deyip ben de bir laf sokayımonu şimdi de yapabilirsin diye bi laf koyayım.
Unutamayacağım günler derkenBaya unutamayacağım günler yaşardım.
Kız oluncada pek bir şey yapamıyorsun ama.
Unutamayacağım günler derken
İlginç bir teorem.Olabildiğince İlginç.Yanlış anlama.Verip veriştirmem.
Ne bileyim Erkek iken yapamayıp kızken yapılacak bir sürü şey vardır.Mesela bilmiyorum onu o zaman düşünürdüm.
İlginç bir teorem.
Haha Senden iyi olurmuş haha.Kaç kere kız olacaksın derim ben ve şeytan ile baş başayız.
Haha Senden iyi olurmuş haha.
Yoo dalga geçmek için açmadım keza bu soruyu kendi kafamdan uydurmadım zaten bir yerden buldum.Espri yapıyor gerçek olacağından değil.
Dalga geçilmek için açılmış bir konu zaten ne desen kar.
Yoo dalga geçmek için açmadım keza bu soruyu kendi kafamdan uydurmadım zaten bir yerden buldum.
Niye Rüzgar Erkoçlar'a bak.Orası bence o nedenle açmıştır.Yorumlarda baya dalgalı malgalıdır ama ciddi düşenecek olursak ki böyle birşey olacak değil düşünülecek bile bir soru değil bence.
Niye Rüzgar Erkoçlar'a bak.
Açar mısın biraz ?Anlatılmaz yaşanır bir gün olurdu.
O yorumlara bakma sen kendi yorumunu alalım.Bazı yorumlar çok uygunsuz
konuyu kitletmek istiyorsun herhaldeAçar mısın biraz ?
Haha ne ilgisi var yahu anlatılmaz yaşanır diyor ben de bunu açar mısın dedim için mi fesat yavrucum.konuyu kitletmek istiyorsun herhalde
ben forumumuzun yasakçı zihniyetini şeyettim .ssHaha ne ilgisi var yahu anlatılmaz yaşanır diyor ben de bunu açar mısın dedim için mi fesat yavrucum.
ben bir kızın 1 gün içinde ne yaşadığını ne düşündüğünü anlamaya çalışırdımO yorumlara bakma sen kendi yorumunu alalım.