Bir dizi daha yayından kaldırıldı!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Ay Tutulması Pazar Günü Final Yapıyor!

Bir dizi daha final bölümüyle ekrana veda edecek...

Star TV'nin yeni sahibi Doğuş Grubu başrollerinde Naz Elmas, Nur Erkul, Kenan Ece, Laçin Ceylan ve Mesut Akusta'nın olduğu Ay Tutulması dizisinin yayından kaldırılmasına karar verdi.
Dizi, 6 Kasım Pazar akşamı final bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin kadrosunda yer alan bir isim Mehmet Esen dizinin bittiğini twitterda şu cümlelerle duyurdu;

Ay Tutulması bu sezon en sevilen dizilerden biriydi reytingleri iyiydi ancak Star Doğuş gurubuna satıldı ve yeni yönetim böyle karar aldı.

Ay Tutulması 20:00 da Star'da başlıyor haftaya pazar final.Heyecanlı bölümler.şahane ekibi özleyeceğim

T24'ten Çağnur Öztürk Peki Ay Tutulması gibi iyi giden bir dizi niye kaldırılıyor? sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Doğuş Grubu Tven için yaptığı bütün dizi ve program anlaşmalarını malumunuz artık Star TV'de yayınlayacak. Bu projeler için de yer açılması gerekiyor. Anladığım artık yeni yönetim tutan ya da tutmayan şeklinde bir ayrım yapmayacak. Sırada başarılı olmalarına rağmen İffet ve Firar dizileri de olabilir.

Yeni yönetim Behzat Ç.nin 13 Kasım Pazar akşamı yayınlanmasına karar verdi yani öne aldı ve pazar günü de Ay Tutulması dizisi yayınlanıyordu. Bence Star TV'de bundan böyle, TVen için anlaşılan projeler, Behzat Ç. ve Show TV'den geçecek olan Muhteşem Yüzyıl yer alacak artık."

8746.jpg

Son düzenleme:
iffet papatyam firar akasya durağı kaldı akasya durağı kalacağına geniş aile kalsaydı:)

Hatalı karar bence. Ne olursa olsun bu dizi A/B'de 6.sıradaydı. Tamam Behzat Ç geliyor ama en azından başka bir günde de denenebilirdi bir süre...

Kenan Ece'de de hiç şans yok oynadığı diziler hemen bitiyor :D Deli Saraylı, İzmir Çetesi, Ay Tutulması

Hatalı karar bence. Ne olursa olsun bu dizi A/B'de 6.sıradaydı. Tamam Behzat Ç geliyor ama en azından başka bir günde de denenebilirdi bir süre...

Doguş yayin bildigim ntv cnn sahipleri bnce mantıkli bir karar onu görünce kanal deistiriodum ama Behsat Ç Tam Bi Kral Reytingleride iyi

Doguş yayin bildigim ntv cnn sahipleri bnce mantıkli bir karar onu görünce kanal deistiriodum ama Behsat Ç Tam Bi Kral Reytingleride iyi
Sen kanal değiştiriyor olabilirsin ben de kanal değiştiriyordum ama reytinglerine bakılırsa kanal değiştirmeyen kişi sayısı da çok fazlaymış. Neredeyse her hafta birkaç dizi reyting sıkıntısından dolayı yayından kalkarken reytingleri iyi bir dizinin kaldırılması yanlış bence...

Bu arada Doğuş Yayın grubunun sahip olduğu diğer kanallar: NTV, NTV Spor, CNBC-e, e2, Kral TV, Kral Pop TV

Sen kanal değiştiriyor olabilirsin ben de kanal değiştiriyordum ama reytinglerine bakılırsa kanal değiştirmeyen kişi sayısı da çok fazlaymış. Neredeyse her hafta birkaç dizi reyting sıkıntısından dolayı yayından kalkarken reytingleri iyi bir dizinin kaldırılması yanlış bence...

Bu arada Doğuş Yayın grubunun sahip olduğu diğer kanallar: NTV, NTV Spor, CNBC-e, e2, Kral TV, Kral Pop TV

Haklisin Üstat ama Behsat Ç Daha iyi bana göre zaten türk dizilerinden Kvp Dısında Gerisi yalan benim için :)

Dizi adına kötü olmuş. Pazartesi akşamları A/B'de 1. olduğunu biliyorum. En azından Pazartesi akşamları bir süre ekranlara gelebilirdi :)

Behzat Ç bu Ay tutulması aldığı reytingi alamıyordu geçen sene:F

Çok yanlış karar bu zorlu günde 6.oldular bugün

aynen katılıyorum saçma bi karar bencede yazık ediyorlar diziye ki behzat ç nin de bu kadar başarılı olacağının garantisi yok 😉