Sempatik olabilir ama oyunculuğu beni pek tatmin etmiyor kanka, hep aynı tarzda rolünü icraa ediyor.Erkan bence sempatik Ya![]()
@Çiğdem-'in hayalleri yıkılmıştır şimdi diyeceğim ama o da pek sevmezdi.
Sempatik olabilir ama oyunculuğu beni pek tatmin etmiyor kanka, hep aynı tarzda rolünü icraa ediyor.Erkan bence sempatik Ya![]()
@Çiğdem-'in hayalleri yıkılmıştır şimdi diyeceğim ama o da pek sevmezdi.
Sakarya Fırat'ta çok iyiErkan komedide başka dramada başka oluyor ya![]()
Oy yollamıyoruz diye laf çarpıtıyo bize adama bak.
ben bir şeyi 10 kere söylersem o gerçeğe dönüyor inanmazsan faruğa yani @Forumdash a sorOy yollamıyoruz diye laf çarpıtıyo bize adama bak.![]()
Son süre ne zaman.ben bir şeyi 10 kere söylersem o gerçeğe dönüyor inanmazsan faruğa yani @Forumdash a soryani ona göre oyları gönderdin gönderdin yoksa
![]()
@EFE UYSAL bile gönderdi onu geç pompy reyiz bile gönderdi sen kimsin de gönderm,iyorsun yani gönderir misin bekliyorum panpa diyorumBekle geliyo.![]()
Rengimle döverim seni haddini bil.@EFE UYSAL bile gönderdi onu geç pompy reyiz bile gönderdi sen kimsin de gönderm,iyorsun yani gönderir misin bekliyorum panpa diyorum![]()
yeşermişin bir de seviniyonRengimle döverim seni haddini bil.![]()
Zevkleyeşermişin bir de seviniyonneyse renk demişken @Sherlock oy göndermicek galiba bu gidişle banlar mısın onu
![]()
Maalesef hiç güzel değildi dizi çok iyi gidemez reytinglerde de.Yinemi başbakann![]()