Sempatik olabilir ama oyunculuğu beni pek tatmin etmiyor kanka, hep aynı tarzda rolünü icraa ediyor.Erkan bence sempatik Ya
@Çiğdem-'in hayalleri yıkılmıştır şimdi diyeceğim ama o da pek sevmezdi.
Sempatik olabilir ama oyunculuğu beni pek tatmin etmiyor kanka, hep aynı tarzda rolünü icraa ediyor.Erkan bence sempatik Ya
@Çiğdem-'in hayalleri yıkılmıştır şimdi diyeceğim ama o da pek sevmezdi.
Sakarya Fırat'ta çok iyiErkan komedide başka dramada başka oluyor ya
Oy yollamıyoruz diye laf çarpıtıyo bize adama bak.
ben bir şeyi 10 kere söylersem o gerçeğe dönüyor inanmazsan faruğa yani @Forumdash a sorOy yollamıyoruz diye laf çarpıtıyo bize adama bak.
Son süre ne zaman.ben bir şeyi 10 kere söylersem o gerçeğe dönüyor inanmazsan faruğa yani @Forumdash a soryani ona göre oyları gönderdin gönderdin yoksa
@EFE UYSAL bile gönderdi onu geç pompy reyiz bile gönderdi sen kimsin de gönderm,iyorsun yani gönderir misin bekliyorum panpa diyorumBekle geliyo.
Rengimle döverim seni haddini bil.@EFE UYSAL bile gönderdi onu geç pompy reyiz bile gönderdi sen kimsin de gönderm,iyorsun yani gönderir misin bekliyorum panpa diyorum
yeşermişin bir de seviniyonRengimle döverim seni haddini bil.
Zevkleyeşermişin bir de seviniyonneyse renk demişken @Sherlock oy göndermicek galiba bu gidişle banlar mısın onu
Maalesef hiç güzel değildi dizi çok iyi gidemez reytinglerde de.Yinemi başbakann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?