Orada da ilk başta kimse beğenmemiş, istememişti ama adam iyiGüzel Köylü dizisinde ahırda vücut açmıştı, sinirle tişörtünü atmıştı. O sahne unutulmaz, o zaman daha tatlıştı.![]()
Orada da ilk başta kimse beğenmemiş, istememişti ama adam iyiGüzel Köylü dizisinde ahırda vücut açmıştı, sinirle tişörtünü atmıştı. O sahne unutulmaz, o zaman daha tatlıştı.![]()
Güzel Köylü dizisinde ahırda vücut açmıştı, sinirle tişörtünü atmıştı. O sahne unutulmaz, o zaman daha tatlıştı.![]()
FOX'a gelen hep öyle zaten.Saçı sakalı güzeldi orada burada kıro yapmışlar.![]()
FOX'a gelen hep öyle zaten.
Şimdi de İsmail Küçükkaya eşine şiddet uyguluyor iddiaları var, olaylı kanalsınız vesselam.![]()
İkinci lafıma niye cevap vermedin?Berk bizden çıktı geri döndü gittiği yerde bozulmuştur.@ozgur2113
İkinci lafıma niye cevap vermedin?![]()
SBSV’nin ilk zamanları nasıl gıcık oluyordum karakterinden dolayıBerk bizden çıktı geri döndü gittiği yerde bozulmuştur.@ozgur2113
SBSV’nin ilk zamanları nasıl gıcık oluyordum karakterinden dolayıPis Savaş
![]()
Ben çok sevmiştim de fanları çok sinir bozucuyduÇok pişmanım o işten..Kimler kimler çıkarttık..
![]()
Saçı sakalı güzeldi orada burada kıro yapmışlar.![]()
İkinci lafıma niye cevap vermedin?![]()
@vadikızı 20.35 erken başlattık bölümü Twitter'da da en çok konuşulan biziz ohoh!Saçı sakalı güzeldi orada burada kıro yapmışlar.![]()
Adı Zehra'yı da sen açmıştın dimi... @Yiğitt
Açmasaydım keşke şom ağzımı...Uğurlu geleceğimi sanmıyorum. O diziden umutluyum, bundan değil.![]()
Açmasaydım keşke şom ağzımı...
Haklı falan değil neyse saygı duyarım düşüncene yine de...Oyuncular haklı emek veriyorlar biraz daha şans vermeliydi FOX iyi olurdu