"Bir Annenin Günahı" Dizisi Yeni Sezona Ertelendi! | FOX

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,477
Puanı
1,060
ESklwg1XYAE9FMv.jpg

FOX'un yeni draması ''Bir Annenin Günahı'' dizisi yeni sezona ertelendi!

Yönetmenliğini Yüksel Aksu ve Filiz Pakman'ın, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği ve başrollerinde; Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı, salgın yüzünden çekimlerine ara verilen dizinin ilk sezonunu 10. bölümde tamamlaması bekleniyordu. Salgın uzayınca dizinin iptal edildiği dedikodularına son noktayı koyan yapımcı şirket, dizinin yeni sezonda ekranlarda olacağını açıkladı.

Çekimlerine ne zaman başlanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak olan ''Bir Annenin Günahı'' Eylül'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Hangi güne sigdiracaklar acaba? FOX'ta suan toplam 10-11 tane dizi var benim bildigim. :X

Tutmasına kesin gözüyle baktığım bir dizi eminim başarılı olacaktır.

Kadrosu muhteşem ben bile merak eder gibi oldum. :A Özellikle Yüksel Aksu'nun varlığı umut verici. Ama bence Limon Film bu diziyi başka kanala götürmeli çünkü FOX'ta çok iddialı bir sürü dizi de var. Mesela Avlu gibi Star'da olsa kanala büyük faydası olur.

• Olmamış
Reactions: xBUGRAx
Tv Kanallarının yayın politikasını kesinlikle yanlış buluyorum. Tv kanallarınında da sadece yeni sezonlarda 5 tane dizi yeterlidir ve 3 tane yeni dizi var olmalıdır yoksa 10 ve 20-den fazla diziler yapmalarını gereksiz buluyorum.

Bana katılanlar yorumlarınızı bekliyorum

• Beğendim
Reactions: EmreCan and serhatt
Tv Kanallarının yayın politikasını kesinlikle yanlış buluyorum. Tv kanallarınında da sadece yeni sezonlarda 5 tane dizi yeterlidir ve 3 tane yeni dizi var olmalıdır yoksa 10 ve 20-den fazla diziler yapmalarını gereksiz buluyorum.

Zamanında Kanal D'de örneklerini gördük. Bence de yanlış.

Gereksiz tabiki ama gereksiz diziler eleniyor zaten nadir tutan diziler oluyor

Kadrosu muhteşem ben bile merak eder gibi oldum. :A Özellikle Yüksel Aksu'nun varlığı umut verici. Ama bence Limon Film bu diziyi başka kanala götürmeli çünkü FOX'ta çok iddialı bir sürü dizi de var. Mesela Avlu gibi Star'da olsa kanala büyük faydası olur.

Avlu gibi harcansın Star'da aynen. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,090
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo