İyi Aile Babası'nı o güne koymak saçmalık olurdu doğru karar gönlüm Hekimoğlu isterdi ama yapacak bir şey yok. Kanal demek ki riske girmemiş.
Son düzenleme:
Benimde öyle Hekimoğlunu isterdi bari kanal pazar gününe koysun hekimoğlunu ÇGH atsın perşembeye yada başka güneİyi Aile Babası'nı o güne koymak saçmalık olurdu doğru karar gönlüm Hekimoğlu isterdi ama yapacak bir şey yok
Çok Güzel Hareketler pazara alıştı artık oranları da arttı değiştirmez Savaşçı aldıysa belki onun için değiştirir.Benimde öyle Hekimoğlunu isterdi bari kanal pazar gününe koysun hekimoğlunu ÇGH atsın perşembeye yada başka güne
Valla hep güvenilir bilgiler atıyor sayfasınaKaynak Birsen Altuntaş değilmiş güvenilir mi?
Instagrama da attım da Birsen Altuntaş zannedip umarım bu da güvenilirdirValla hep güvenilir bilgiler atıyor sayfasına
Sayfan mi var senin 😅😅Instagrama da attım da Birsen Altuntaş zannedip umarım bu da güvenilirdir
Bence de kuzey ve zümrüdü anka dizisini izlemeyenler için güzel bi seçenek benceTutma şansı yüksek.
Evet ama burada yazmam uygun olmaz şimdiSayfan mi var senin 😅😅
Dm ye gel ozamanEvet ama burada yazmam uygun olmaz şimdi
Bence geçer ab de %100 geçer orası kesin zaten totalde de net geçer.cumartesımı showu geçemez gibi
bakıp görecezBence geçer ab de %100 geçer zaten totalde de net geçer.
Emre yazmadı bu konuyu ben yazdım 😅😅😅@Emre Ozansoy az önce Sadakatsiz başladı reklama girdi orada gördüm cumartesi olmuş dizi kesin bilgi konuyu güncelleyebilirsin