'Bir Annenin Günahı' Başlama Tarihi Belli Oldu!

NES

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,361
Puanı
310

Yapımcılığını Limon Film - Hayri Arslan’ın yapacağı; kadrosunda Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin gibi isimlerin rol aldığı “Bir Annenin Günahı” dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Dizinin ilk bölümü, 21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de ekranlara gelecek.

Dizinin konusu ise şu şekilde:

Kaynak: MedyaBey

Reactions: Angelica
Cumartesi olması şaşırttı ama tutma ihtimali yüksek çünkü dram boşluğu var. İyi Aile Babası da pazartesi olacak herhalde.

Reactions: Carpe Diem and NES
Cumartesi olması şaşırttı ama tutma ihtimali yüksek çünkü dram boşluğu var. İyi Aile Babası da pazartesi olacak herhalde.
Bence de bu günde tutabilir dizi izlemeyen kitle izler bu diziyi kesinlikle

Sadakatsiz’in Cumartesi yayınlanan tekrarının iyi reyting almasından sonra bence çok iyi hamle. Şu an Cumartesi’nde sağlam bir dram eksiği var. İyi değerlendirilirse güzel gidecektir.

Çok güzel bir dizi olacak. Tutacağını düşünüyorum ama ben olsam o günü Hekimoğlu'na ayırırdım.

Demek kanal ondan 2 hafta Sadakatsiz tekrarı koydu iyi taktik
yokladı kanal dram tutar mı o gün diye o zaman pazartesi iyi aile babası olur

Konumu kim düzeltme yaptı acaba 🤔🤔🤔

Valla hafta sonundan başka tutma imkanı yoktu.Dizi sayısı bakımından en az olan gün perşembe o güne dahi koysalar tutmaz md alev alev bzç varken o dizinin izlenmesi mantıksız.Bence gün mantıklı olmuş

Reactions: NES
gününü sevdim zümrüdüankam var ama izlemeye çalışacam

Reactions: NES