- Reaksiyon puanı
- 78,917
- Puanı
- 1,060
Aaa tam zibidi ayolMotorlu adam yok mu
Aaa tam zibidi ayolMotorlu adam yok mu
Olgun Toker HŞ'de Mahir'di Mahur olmuş ne büyük yaratıcılık. 😱 Songül'ün her fragmanda her aile bir destandır demesi de komik duruyor.
Aynen her tanıtımda aynı şeyleri söylüyor ben de sinir oldum zaten rolünü de yapamayacak gibi.Olgun Toker HŞ'de Mahir'di Mahur olmuş ne büyük yaratıcılık. 😱 Songül'ün her fragmanda her aile bir destandır demesi de komik duruyor.Bari İrem Sak da olsaymış.ss
Yapar yapmasına da sözleri sadece ilk fragmana koysalar yeterdi.Aynen her tanıtımda aynı şeyleri söylüyor ben de sinir oldum zaten rolünü de yapamayacak gibi.
İrem Sak bunun eşi mi olacaktı?
İlk sezonun hepsinde vardı. Tabi bu Türk dizisi bölümleri nasıl ilerletirler bilmiyorum onu sen daha iyi bilirsin.Seni etiketleyecektim.Babası daha iyi olabilirdi rolü çok mu.
Her doktor terbiyeli olsa... Hemen gözüne mi battıYapar yapmasına da sözleri sadece ilk fragmana koysalar yeterdi.Evet de insanlara bu demeyelim doktor adayına yakışmıyor.
İlk sezonun hepsinde vardı. Tabi bu Türk dizisi bölümleri nasıl ilerletirler bilmiyorum onu sen daha iyi bilirsin.
Zaten doluyum bölümüme, birazdan konu açıp rahatlamayı düşünüyorum senin yazım yanlışı yaptığın gibi.Tüm gün hastaları azarlayacak bence.@dreamy
Onlar sayesinde para kazanacaksın hatırlatırım.Her doktor terbiyeli olsa... Hemen gözüne mi battı
Mesleğimin farkındayım canım ben, rahat ol.Onlar sayesinde para kazanacaksın hatırlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?