Zaten günümüzdeki Rebecca soğuk, güzel oynar o rolü bence de. Bilgin var, izledin mi hiç orijinalini yoksa bir yerlerden mi duydun.
Niye devam etmedin be FOX’takini izleyerek diziyi yanlış tanımanı istemem. Gerçi telif gelmiş diziye izlemek resmen işkence.İlk haberi çıktığında bakmıştım 2 bölümüne.
Orijinalini de izleyeceksin umarım.Sanırım bu sezon başlayacağım tek dizi bu olacak. Umarım Cumartesi yayınlanır, o zaman rahatlıkla izlerim.
Cuma yayınlanacağını düşünmüyorum, Medyapım Kızım dizisini harcatmaz.
Gömmezsin o kadar sen. @dreamy
Bende Celil Nalçakanı beğenmedim, Songül'ü daha önce izlediğim için bana absürt gelmedi nedense.Orijinalini de izleyeceksin umarım.
Songül Öden’i beğenemedim ya, fragmanda ‘Sen de biliyorsun bunu’ demesi bitirdi beni.
Celil Nalçakan’ın rolü de ağır bir rol, This Is Us izleyenleri tatmin etmek zor olacaktır. Tek tanıtımdan da kesin bir şey diyemeyiz ama Jack bir efsanedir benim için bir ara avatar da yapmıştımBende Celil Nalçakanı beğenmedim, Songül'ü daha önce izlediğim için bana absürt gelmedi nedense.
Tabii ki, orjinalini izlemeden ölmem.
Niye devam etmedin be FOX’takini izleyerek diziyi yanlış tanımanı istemem. Gerçi telif gelmiş diziye izlemek resmen işkence.
Ya yıl oldu 2019, bu ne 2012 yaz dizisi mi bu?Yeni tanıtım OLAY. Bizi yine Medyapım kurtaracak... @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @dreamy @Aserat @kerem @xemrexxx @bazinga @ozgur2113 @Forumdash
Ya yıl oldu 2019, bu ne 2012 yaz dizisi mi bu?
Parlak yok dizide beni çekenYeni tanıtım OLAY. Bizi yine Medyapım kurtaracak... @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @dreamy @Aserat @kerem @xemrexxx @bazinga @ozgur2113 @Forumdash
Hangisi
Parlak yok dizide beni çeken
İzlemedim umarım gofret diye Birkandan bahsetmiyonuzdurNerenle izledin. 😱 Gofret sevmiyorsun zaar püskevit mi seviyon.
İzlemedim umarım gofret diye Birkandan bahsetmiyonuzdur
Birkanı beğenmiyorum ben ya pek ilgimi çekeceğini sanmamTam da o. Yanında da İlişki durumundaki bücür kız var ne şans var kızda önce Berk şimdi Birkan.
Yaz dizisi gibi olmuş. Ama Birkan Sokullu gibi bir adamı çirkinleştirmek büyük başarı tebrikler Medyapım'a.Yeni tanıtım OLAY. Bizi yine Medyapım kurtaracak... @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @dreamy @Aserat @kerem @xemrexxx @bazinga @ozgur2113 @Forumdash