Emre Ozansoy
Moderatör
Bölümü izlemedim, Kuzey Yıldızı izledim.
Ne FOX sitesinde, ne de YouTube kanalında sahneler var... Umarım yüklerler.
Ne FOX sitesinde, ne de YouTube kanalında sahneler var... Umarım yüklerler.
Yok tüm FOX afişleri kaldırılmıştı metrodan. Kadın, Ferhat ile Şirin, Her Yerde Sen, Savaşçı falan da vardı ayrı ayrı yerde.Hiç aklıma da gelmedi ki yoksa baskı yapardım.Zaten bu dizi kanal için yüktü ve apar topar her yerden silerek kurtuldu artık kına yakabilir.
Ay hemen savun zaten.ssYok tüm FOX afişleri kaldırılmıştı metrodan. Kadın, Ferhat ile Şirin, Her Yerde Sen, Savaşçı falan da vardı ayrı ayrı yerde.
Açıklık getirdim sadece.Ay hemen savun zaten.ss
Ama bu BAH'ı geri getirmeyecek.Açıklık getirdim sadece.
Ekrana fazlaydı bu samimiyet...Ama bu BAH'ı geri getirmeyecek.
Mucize Doktor'u naif diye zirveye çıkaran, geçen sezon bu diziyi de kaç kez 1. yaptıranlar niyeyse bu sezon yüzüne bakmadı. Sonra nerede o eski samimi diziler diye ötmeyi iyi bilirler. Eski tadı gitse neyse de ilk bölümde nasılsa hala öyleydi ve böyle olunca üzüntüm daha da katlanıyor.Ekrana fazlaydı bu samimiyet...
Böyle iyi anlaşan ekiplerin erken dağılmasına çok üzülüyorum.İrem Sak Antalya'da Birkan Sokullu'nun filminin gösterimine gelmiş ve ex kaynım diye paylaşmış. Şu paçoz kanal parçası olmasaydı orada ex yazmayacaktı. Gece gece kahroldum yine.@xBUGRAx @ozgur2113 @alperuz
https://twitter.com/x/status/1189910353192398848
İrem Sak Antalya'da Birkan Sokullu'nun filminin gösterimine gelmiş ve ex kaynım diye paylaşmış. Şu paçoz kanal parçası olmasaydı orada ex yazmayacaktı. Gece gece kahroldum yine.@xBUGRAx @ozgur2113 @alperuz
https://twitter.com/x/status/1189910353192398848
Hele ki 3 reyting bile alamayan diziler uğruna.Böyle iyi anlaşan ekiplerin erken dağılmasına çok üzülüyorum.
Dijitale geçseydi keşke HYS.Hele ki 3 reyting bile alamayan diziler uğruna.
O yüzden Kurşun ve Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (onlar kadar olmasa da) ilaç gibi gelecektir diye düşünüyorum hayırlısı.Dijitale geçseydi keşke HYS.BAH’tan daha kötü gitmiş beklemiyordum.
Kuzgun ekibini de özledim mesela. Burcu ve Barış’ı.Senin işin de zor.Bağlandığın diziler erkenden bitiyor genelde.
Allahtan JS ve Mucize Doktor sağlam gidiyor.O yüzden Kurşun ve Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (onlar kadar olmasa da) ilaç gibi gelecektir diye düşünüyorum hayırlısı.
Ağlamıyorum gözüme Güneş ailesi kaçtıCelil Nalçakan'ın konserine Songül Öden de gelmiş ve dizide de çalan Her Şey Seninle Güzel şarkısını söylemiş. Bizi ReyCem çiftinden ayıran herkesin Allah belasını versin.@xBUGRAx @ozgur2113 @alperuz
https://twitter.com/x/status/1197275091983327233
İlk bölümü muhteşemdi ama dizide senaryo sıkıntısı çekiyordu biraz. O yüzden entrikaya boğulmuş halkın ilgisini çekemedi maalesef.Bugün yayına başlamasının 1. yıl dönümü.Sakar kız-yakışıklı patronlu klişe ötesi romantik komedileri, buzdolabı başrollü pembe dizileri bu samimi projeye tercih eden ve yeni sezon başlar başlamaz (AB'de ilk 5'te olmasına rağmen) bitirenlere, ayrıca bir sene önce bu dizinin yayınlandığı günde 5. sınıf aşiret dizilerini verenlere (ve elbette ilk sezon zirveye taşıyıp bu sezon izlemeyenlere) ne desem az.
En güzel sahnelerden biriyle analım:
@Özgür @alperuz @kerem @Yiğitt @kerem @xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?