Bir Şehir Düşünün ama Herkes Aynı Binada Yaşıyor....Whittier!

Aynı bina da yaşıyorlar acaba hallerinden memnun mudurlar komşuluk ilişkileri nasıldır çoğu kalabalığı sevmez ama tam bana göre bir yer burası ya😇beni oraya ışınlayın😉
Geçenlerde Rusya'da bir yerle ilgili bir yazı okumuştum orada da kimsecikler yokmuş terkedilmiş kışın şartlar çok zormuş hayalet şehir diye anılıyormuş kalabalık sevmeyenlerin kışın çetin şartlarını göğüs gerebilecekler için güzel bir yer😉

• Harika
Reactions: The_Erinch
Aynı bina da yaşıyorlar acaba hallerinden memnun mudurlar komşuluk ilişkileri nasıldır çoğu kalabalığı sevmez ama tam bana göre bir yer burası ya😇beni oraya ışınlayın😉
Geçenlerde Rusya'da bir yerle ilgili bir yazı okumuştum orada da kimsecikler yokmuş terkedilmiş kışın şartlar çok zormuş hayalet şehir diye anılıyormuş kalabalık sevmeyenlerin kışın çetin şartlarını göğüs gerebilecekler için güzel bir yer😉
Zaten fazla seçenek yok...sağın solun komşu..bol bol komşuculuk oynaman gerekecek :A
Abi daha sonra okuyup yorum yapacağım inş :bhr:
Tamam kardeşim,teşekkürler :Z

öyle evet herkes kalabalıktan bıkar ben sessizlikten bıktım etrafımda insanlar olsun istiyorum ama yapmacık insanlar değil dost canlısı insanlar böylesi de yoktur galiba veya bana denk gelmez:)
günümüzde komşuculuk; "günaydın" "iyi akşamlar" yada asansör sohbetlerinden ibaret....

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Son düzenleme:
  • Beğendim
Çok ilginç geldi detaylar. Pandemi zamanı evlerde hapis olmamıza benzer bir durum. Her nekadar evde yalnız kalmaya alışkın biri olsamda orda öyle bir ortamda yapamazdım herhalde. Sayıları azmış ve baya soru işareti oluşuyor kafada :A
Kendilerine yeni bir dünya kurmuşlar.

Güzel bir konu olmuş @The_Erinch 🤗

• Harika
Ev hapsinden pek bir farkı yok aslında. :A
Gene araban varsa 1.30 dk farklı yere gidebiliyorsun canımmmmmm.....
Burada yaşamak istemezdim ancak birkaç günlük turist olarak konaklamak ve ortamı yakından görmek isterdim. :A
Aslında turistlerde ne amaçlı gidiyorlar merak ediyorum.Ama ilginç olsa gerek bir apartman şehrinde otele gelmek.
Çok ilginç geldi detaylar. Pandemi zamanı evlerde hapis olmamıza benzer bir durum. Her nekadar evde yalnız kalmaya alışkın biri olsamda orda öyle bir ortamda yapamazdım herhalde. Sayıları azmış ve baya soru işareti oluşuyor kafada :A
Kendilerine yeni bir dünya kurmuşlar.

Güzel bir konu olmuş @The_Erinch 🤗
Kendi dünyalarını kurmuşlar gerçekten;farklı bir deneyim.