Bir Şarkısın Sen yakında Star'da !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Ekranların sevilen yarışma programı Bir Şarkısın Sen, Star'da başlıyor.

Pınar Altuğ'un sunumuyla ekrana gelecek Bir Şarkısın Sen'de birbirinden yetenekli çocuk yarışmacılar Metin Özülkü'nün yöneteceği dev bir orkestra eşliğinde en sevilen şarkıları söylecekler.

Programda mucize sesli çocuklar izleyenleri kimi zaman eğlendirip, kimi zaman da duygusal anlar yaşatacaklar.

Türkiye'nin birçok ilinde yapılacak elemeler sonucunda belirlenecek yarışmacı çocuklar Bir Şarkısın Sen'de 7'den 70'e herkesin gönlünü fethecek. Ayrıca her hafta ünlü ve sevilen konuklar, sohbetleri ve şarkılarıyla da programa renk katacaklar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benimki daha önce açildi ve daha ayrintili bilgiler var.

Bir Sarkisin Sen Yilbasi Reytingleri:

3 BIR SARKISIN SEN. (GULE GULE 2009) ATV 00:40 8,04% 21,01%
4 BIR SARKISIN SEN. (YILBASI OZEL) ATV 01:50 6,45% 15,20%
23 BIR SARKISIN SEN. (PERFORMANS) ATV 00:47 3,87% 14,66%

ne biliyorsun belki o daha önce açtı yani moderatörsün ya konun kilitlenemez konuları hep sen kilitlersin değil mi?

O 22:40'da açti ve ben 22:39. Ayrica dedigine katilmiyorum, benim konularim da kilitlendi bazen ve gerektigi yerlerde BEN kilitiledim.

PT-2 için ideal bence. İlk 20'ye girme ihtimali yüksek. :) Zaten ilk 20'ye girdiği sürece bitme ihtimali olmaz. :)

Star Tv'nin yeni yayin döneminde Cumartesi PT-2'de yayina gelir diye düsünüyorum.

Cumartesi:
PT-1= Yalanci Bahar
PT-2= Bir Sarkisin Sen

Böyle olur diye tahmin ediyorum.

Gereksizce bir hamle. ATV'de yayınlanan programı Star TV'de tekrardan başlatacaklar ve reytingler düşük gelirse işini bitirebilirler yani o yüzden gereksiz. Zaten bu uygulamayı büyük ihtimal ile fazla yayınlayacak birşey olmamasından kaynaklanıyor olabilir. İzlenir mi ? Bence izlenir. Reytingler iyi gelir mi ? İşte onu zamanla göreceğiz.

böyle programlar eskiden ilgi çekerdi ama şimdilerde görünce bitsin artık diyerek kanal değiştiriyorum.
umarım tutmaz ve kısa zamanda biter.