Bir öğretmenin, öğrencisine vurma gibi bir hakkı var mıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

???

• evet

Oy: 4 23.5%
  • hayır

Oy: 9 52.9%
  • gerektiğinde

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
images

Şunun gibilerin ağzını burnunu kırsınlar:D

Bu gece bu konuyu daha etraflıca düşündüğümde ilk söylediklerimin hatalı olduğu kanısına vardım. Şiddet hiçbir şekilde çözüm olmaz fakat caydırıcı farklı cezalar uygulanmalıdır uygunsuz davranışlarda bulunan kişiler için. :)

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu gece bu konuyu daha etraflıca düşündüğümde ilk söylediklerimin hatalı olduğu kanısına vardım. Şiddet hiçbir şekilde çözüm olmaz fakat caydırıcı farklı cezalar uygulanmalıdır uygunsuz davranışlarda bulunan kişiler için. :)

admin hayırdır ya söylediklerinin tam tersini söylüyosun endgame in söylediklerinin etkisi olmasın :D

Evet onun söylediklerinin etkisi büyük. :) Ben olaya daha kişisel baktım sanırım. Genel mantık çerçevesinde endgame haklı :)
bazı kişilere şiddet uygulamak gerekir yine de başka türlü anlamazlar :D kişisel bakmadın bence senin düşündüklerin çoğu okulda olan şeyler her sınıfta mutlaka bu tiplerden vardır yani dayaktan anlayan tipler :D

Endgame helal bizi de kontrol altına alırsın yakında. Ama benim fikirlerim kurşun geçirmez.

endgame in söylediklerine saygı duyuyorum etraflıca düşündüm enine boyuna yatay ve dikey olarak çok düşündüm ama aynı karardayım nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir deyip sözüme son nokttayı koyuyorum:))

bazı kişilere şiddet uygulamak gerekir yine de başka türlü anlamazlar :D kişisel bakmadın bence senin düşündüklerin çoğu okulda olan şeyler her sınıfta mutlaka bu tiplerden vardır yani dayaktan anlayan tipler :D

Bizde şiddet uyguluyorlardı da ne oldu bildiklerine devam ediyorlardı. :D Onun yerine okuldan atsalar daha pratik olurdu. :D

Konuyu görünce yazamadan duramadım.:F Hortlattık ama.:F

Benim lisem cidden kötüydü ve türlü saygısızlıklar yapanlar vardı. Yani ciddi manada hocalara neler yaptılar aklım almıyor. Evet şiddet kötü bir şey yapılmamalı ama karşıda ki insan anlamıyorsa o zaman hocalara da hak vermek lazım.

Hoca da okumuş etmiş ne hayallerle geliyor karşıda ki öğrenciler türlü saygısızlık yapıyor. Dayak bir çözüm değil sadece anlık bir çözüm ama Disiplin cezasına gelince benim okulumda oldu ama yine huylu huyundan geçmez misali devam ettiler tabi. :F Okuduğum lisemden doğru dürüst çıktığım için çok şanslıyım. :F

Bence en korkutucu yöntem not ile tehdit etmek. Bu Dil Bilgisi hocaları bu yönden çok şanslı. Direk dersten bırakınca adam onu vermek için yazın sınavlar giriyor. :A

Son düzenleme:
vardır .. okula eskiden öğrenci teslim ederken eti senin kemiği benim diye teslim ederlermiş bence iyi bir yöntem.. yoksa öğrencilerin bir tarafı kalkıyor:))

ben okul hayatım boyunca hiç dayak yemedim.. ama dayak yiyen çoktu haketmişlerdi insanlarda tuhaf bir özellik var.. iyi niyetle yaklaşınca şımarıp kudurma durumları mevcut .. iyiniyeti suistimal var.. hatta başıboş bırakılan öğrenci kitlesi sokak köpeklerinden daha tehlikelidir:)9
Öhe lo bu senmisin Selim[emoji33] [emoji33]

Ne kadanda ciddiymissin 😱 seni @Çiğdem- mi komikleştirdi :)
İyiki komikleştirmiş o zaman çünkü böyle senden korkardım :) @xemrexxx

Öhe lo bu senmisin Selim[emoji33] [emoji33]

Ne kadanda ciddiymissin 😱 seni @Çiğdem- mi komikleştirdi :)
İyiki komikleştirmiş o zaman çünkü böyle senden korkardım :) @xemrexxx

evet @Çiğdem- beni bozdu :) ama bu durumdan rahatsız değilim her zaman beni bozabilir :))

Öyledir ama çok ciddi geldi birden şaşırdım :)
aslında bence sorun mesajın ciddiyetinde değil sorun yeterli smile kullanmaamk :)) şimdi bile birçok arkadaş smile kullanamdığı için en normal mesajları insana batıyor :))

Konuyu görünce yazamadan duramadım.:F Hortlattık ama.:F

Benim lisem cidden kötüydü ve türlü saygısızlıklar yapanlar vardı. Yani ciddi manada hocalara neler yaptılar aklım almıyor. Evet şiddet kötü bir şey yapılmamalı ama karşıda ki insan anlamıyorsa o zaman hocalara da hak vermek lazım.

Hoca da okumuş etmiş ne hayallerle geliyor karşıda ki öğrenciler türlü saygısızlık yapıyor. Dayak bir çözüm değil sadece anlık bir çözüm ama Disiplin cezasına gelince benim okulumda oldu ama yine huylu huyundan geçmez misali devam ettiler tabi. :F Okuduğum lisemden doğru dürüst çıktığım için çok şanslıyım. :F

Bence en korkutucu yöntem not ile tehdit etmek. Bu Dil Bilgisi hocaları bu yönden çok şanslı. Direk dersten bırakınca adam onu vermek için yazın sınavlar giriyor. :A

ben sanırım çok sempatik biriydim yemediğimiz halt kalmadı okulda ama hiç dayak yediğimi hatırlamıyorum :) b12 eksikliğinden değil yani cidden öyle bişey olsa aklıma gelir :)

evet @Çiğdem- beni bozdu :) ama bu durumdan rahatsız değilim her zaman beni bozabilir :))

aslında bence sorun mesajın ciddiyetinde değil sorun yeterli smile kullanmaamk :)) şimdi bile birçok arkadaş smile kullanamdığı için en normal mesajları insana batıyor :))

ben sanırım çok sempatik biriydim yemediğimiz halt kalmadı okulda ama hiç dayak yediğimi hatırlamıyorum :) b12 eksikliğinden değil yani cidden öyle bişey olsa aklıma gelir :)
Hiç dayak yememen tuhaf bence. :D Kulağını filanda mı çekmediler. :F:F