Bir öğretmenin, öğrencisine vurma gibi bir hakkı var mıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

???

• evet

Oy: 4 23.5%
  • hayır

Oy: 9 52.9%
  • gerektiğinde

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
Bir öğretmenin, öğrencisine vurma gibi bir hakkı var mıdır?

• Evet
  • Hayır
  • Gerektiğinde

vardır .. okula eskiden öğrenci teslim ederken eti senin kemiği benim diye teslim ederlermiş bence iyi bir yöntem.. yoksa öğrencilerin bir tarafı kalkıyor
)

Hak etme durumuna bağlı aslında
O hadde gelirse vurabilir..

Şahsen bana haksız bir yere biri öğretmen vurursa karşılık verme şansın var..

Hak etme durumuna bağlı aslında
O hadde gelirse vurabilir..

Şahsen bana haksız bir yere biri öğretmen vurursa karşılık verme şansın var..

ben okul hayatım boyunca hiç dayak yemedim.. ama dayak yiyen çoktu haketmişlerdi insanlarda tuhaf bir özellik var.. iyi niyetle yaklaşınca şımarıp kudurma durumları mevcut .. iyiniyeti suistimal var.. hatta başıboş bırakılan öğrenci kitlesi sokak köpeklerinden daha tehlikelidir
9

Şuana kadar öyle bir olayla karşılaşmadım, ama hak edenler oldu..
Tabi bizim okulda öyle bir hadde gelicek bir kitlede yok yani

Bence yoktur eğer çok kötüyse disiplene versin okuldan attırsın vurunca ne oluyor yani...

vardır .. okula eskiden öğrenci teslim ederken eti senin kemiği benim diye teslim ederlermiş bence iyi bir yöntem.. yoksa öğrencilerin bir tarafı kalkıyor
)
Ben de öyle düşünüyorum, fakat öyle olsaydı ben çok dayak yerdim. Andırdım mı bilemiyorum ama ben de zamanında çok ukâlaydım. Ne âlemi var her söylenilene cevap vermenin. Benimki de salaklıktı aslında.

Vardır.Ben görüyorum öyle öğrenciler var ki hoca camdan atsa öğrenciyi haklı o kadar bir durumda olursa ağzını burnunu kırsın.

tabiki var.sonra öğrenci artistlik yapıyo

yoktur !!! öğrenci öğretmenle dalga geçsede alay etsede kudursada öğretmen disipline versin okuldan attırsın

yoktur !!! öğrenci öğretmenle dalga geçsede alay etsede kudursada öğretmen disipline versin okuldan attırsın

Ben 12 yıllık ilköğretim ve lise hayatım boyunca 1 öğrencinin bile okuldan atıldığını görmedim. Ne suç olursa olsun okuldan atılma uygulanmıyor. Belki çok çok büyük suçlarda uygulanıyordur ona da şahit olmadım...

Kimsenin kimseye vurma hakkı yoktur ! Şiddet bir yöntem asla olamaz !

aga öyle olmuyo işte.mesela en sert hocaların dersinde sınıftan çıt çıkmaz ama biraz yumuşak olduğu zaman hocalar kimse takmaz hocayı bu işler böyle yeri geldiği zaman dövecek yeri geldiği zaman bağıracak en doğrusu bu.

Ben de hiçbir öğrencinin atıldığını görmedim.
Çok büyük olaylar olmayınca okulda atılma olmaz. Küçük bir olayla bir kere uzaklaştırılan biri olarak söylüyorum.

Yazıları okuyorum da iyi ki öğretmen değilsiniz veya öğretmenlik okumuyorsunuz, eğitim formasyonunuz çok zayıf.

Basınla konuşmadığınız sürece okuldan atılmıyorsunuz şu anki yönetimde ama basına okulla ilgili herhangi bir demeç verirseniz anında şutlanırsınız.

ben okuldan atılan bikaç kişi biliyorum dayak yiyende çok gördüm
şiddet bazı zamanlarda en doğru yöntemdir

Ben çok gördüm
Zorunlu okul değişikliği yaptılar