Hak etme durumuna bağlı aslındaO hadde gelirse vurabilir..
Şahsen bana haksız bir yere biri öğretmen vurursa karşılık verme şansın var..
ben okul hayatım boyunca hiç dayak yemedim.. ama dayak yiyen çoktu haketmişlerdi insanlarda tuhaf bir özellik var.. iyi niyetle yaklaşınca şımarıp kudurma durumları mevcut .. iyiniyeti suistimal var.. hatta başıboş bırakılan öğrenci kitlesi sokak köpeklerinden daha tehlikelidir9
Ben de öyle düşünüyorum, fakat öyle olsaydı ben çok dayak yerdim. Andırdım mı bilemiyorum ama ben de zamanında çok ukâlaydım. Ne âlemi var her söylenilene cevap vermenin. Benimki de salaklıktı aslında.vardır .. okula eskiden öğrenci teslim ederken eti senin kemiği benim diye teslim ederlermiş bence iyi bir yöntem.. yoksa öğrencilerin bir tarafı kalkıyor)
yoktur !!! öğrenci öğretmenle dalga geçsede alay etsede kudursada öğretmen disipline versin okuldan attırsın
yoktur !!! öğrenci öğretmenle dalga geçsede alay etsede kudursada öğretmen disipline versin okuldan attırsın
Ben de hiçbir öğrencinin atıldığını görmedim.Ben 12 yıllık ilköğretim ve lise hayatım boyunca 1 öğrencinin bile okuldan atıldığını görmedim. Ne suç olursa olsun okuldan atılma uygulanmıyor. Belki çok çok büyük suçlarda uygulanıyordur ona da şahit olmadım...
Ben çok gördümBen 12 yıllık ilköğretim ve lise hayatım boyunca 1 öğrencinin bile okuldan atıldığını görmedim. Ne suç olursa olsun okuldan atılma uygulanmıyor. Belki çok çok büyük suçlarda uygulanıyordur ona da şahit olmadım...
Yazıları okuyorum da iyi ki öğretmen değilsiniz veya öğretmenlik okumuyorsunuz, eğitim formasyonunuz çok zayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?