Since2011 Favori Üye Katılım 21 Mart 2011 Mesajlar 13,023 Reaksiyon puanı 7,167 Puanı 859 Konum Türkiye 30 Ekim 2011 #21 Günü Pazartesiye denk geliyor tutmama ihtimalı daha yüksek
Μαнoni Favori Üye Katılım 6 Şubat 2011 Mesajlar 19,683 Reaksiyon puanı 704 Puanı 684 Konum Kocaeli 1 Kasım 2011 #22 BesaleT' Alıntı: bi şey kalmıyor ki zaten oda gidince hiç bi program yok haberlerde Uğur Dündar yok eee ne kaldır geriye Genişletmek için tıkla ... 3Reyting altındaki tüm diziler kaldirildi bence Star Büyüyor [ Kalitesiz Tüm Yapımları Kaldırdılar ] Kanald,Star,Show,Atv Kanal Sıralamam Benim.
BesaleT' Alıntı: bi şey kalmıyor ki zaten oda gidince hiç bi program yok haberlerde Uğur Dündar yok eee ne kaldır geriye Genişletmek için tıkla ... 3Reyting altındaki tüm diziler kaldirildi bence Star Büyüyor [ Kalitesiz Tüm Yapımları Kaldırdılar ] Kanald,Star,Show,Atv Kanal Sıralamam Benim.
BesaleT Süper Emekli Katılım 8 Şubat 2011 Mesajlar 30,757 Reaksiyon puanı 5,970 Puanı 1,061 Konum ***İzmiR*** 1 Kasım 2011 #23 kalitesiz yapımlar kaldırırlar diyorsun da yerine hiç bi gelişme yok ki iyi bir dizi iyi bi program hiç bi çalışma yok starda bir ömür yetmez dizisi falan zaten star için bi şey dğeiştirmez
kalitesiz yapımlar kaldırırlar diyorsun da yerine hiç bi gelişme yok ki iyi bir dizi iyi bi program hiç bi çalışma yok starda bir ömür yetmez dizisi falan zaten star için bi şey dğeiştirmez
Since2011 Favori Üye Katılım 21 Mart 2011 Mesajlar 13,023 Reaksiyon puanı 7,167 Puanı 859 Konum Türkiye 1 Kasım 2011 #24 kreys' Alıntı: 3Reyting altındaki tüm diziler kaldirildi bence Star Büyüyor [ Kalitesiz Tüm Yapımları Kaldırdılar ] Kanald,Star,Show,Atv Kanal Sıralamam Benim. Genişletmek için tıkla ... Araf Zamanı nasıl olacak bakalım büyük proje diye bahsediyorlar
kreys' Alıntı: 3Reyting altındaki tüm diziler kaldirildi bence Star Büyüyor [ Kalitesiz Tüm Yapımları Kaldırdılar ] Kanald,Star,Show,Atv Kanal Sıralamam Benim. Genişletmek için tıkla ... Araf Zamanı nasıl olacak bakalım büyük proje diye bahsediyorlar