Bir Ömür Yetmez Star tv'de başlıyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
TVen için hazırlanan ancak Star'a transfer olan dizinin yayın tarihi belli oldu
70mp.jpg

Başka Dilde Aşk ve Atlıkarınca filmleriyle büyük beğeni toplayan Mert Fırat - İlksen Başarır ikilisi, Doğuş Yayın Grubu'nun yeni kanalı TVen için ' Bir Ömür Yetmez ' adlı diziyi hazırlıyorlardı. Ancak kanal projesinden vazgeçilince dizi Star tv'ye kaydırıldı.
Milliyet'in haberine göre, TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Mert Fırat'a başrolde Özkan Uğur, Lale Mansur ve Ezgi Mola eşlik edecek. 21 Kasım'da yayınlanacak dizide Ezgi Mola, Özkan Uğur'un kızını canlandıracak.

TVEn'de yapılması planlanan projelerden Star TV'de başlayacak. İyi bir kadrosu var. Pazartesi günleri ekranlara gelecek bakalım nasıl bir dizi olacak. Başarılar dilerim. Hayırlı Olsun. Tutabilir bence.

Oyuncular kaliteli, umarim istedikleri basariya ulasirlar. Umarim tutar.

Tutar, tutmaz gibi yorumlarınızı izleyipte karar verseniz...

ben izlemiyorum behzat ç. yi benim nickimi çaldı değiştirdi :)

Pazartesi zor bir gün tutunabilmesi zor gibi gözüküyor. Asıl merak ettiğim konu Anneler ile Kızları yeniden PT2'ye mi alınacak ? Yoksa bitirilecek mi ? Bana kalırsa bitirilmesi düşünülüyor olabilir. Doğuş grubunun beklentilerinin epey altında diye tahmin ediyorum reytingleri...

Kadroda dikkatimi çeken isim ise Özkan Uğur oldu. Uzun bir aradan sonra komedi dışı bir rolde çıkacak karşımıza. :)

izlemem ki ben benim tutmaz dediğim dizilerin%90'ı tutumuyor

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan