"Bir Çocuk Sevdim" 13 Ocak'ta Star'da !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Star TV'ye transfer olan "Bir Çocuk Sevdim" dizisi yeni kanalında ne zaman ekrana gelmeye başlayacak?

TMC'den Bir Çocuk Sevdim ile ilgili açıklama....

Eylül 2011'den beri Kanal D'de yayınlanmakta olan TMC'nin sevilen televizyon dizisi Bir Çocuk Sevdim bundan böyle Star TV'ye transfer olmuştur. Bir Çocuk Sevdim yeni bölümleriyle 13 Ocak'tan itibaren Cuma günleri 20.00'de yani aynı gün ve saatinde yeni Star ekranlarında seyircileriyle buluşacaktır. Bugüne kadar bizi gönülden destekleyen Kanal D'ye çok teşekkür ediyoruz. Star'da buluşmak üzere...

78885bircocuksevidm.jpg

Akasya Durağı büyük ihtimalle Final yapar yada Pazartesi PT-2'de yayınlanır :)

Demek ki geçen hafta cuma kanal D'deki son bölümüydü, bu hafta cuma boş, haftaya Bir çocuk sevdim'in star'da başladığı gün yalan dünya da başlar herhalde.

Demek ki geçen hafta cuma kanal D'deki son bölümüydü, bu hafta cuma boş, haftaya Bir çocuk sevdim'in star'da başladığı gün yalan dünya da başlar herhalde.

Bu hafta Kanal D'de yayınlanacak gibi gözüküyor ama ?

Herhalde iddialı bir film yayınlarlar orada da Yalan Dünya reklamı yaparlar bol bol :)

Bu hafta Kanal D'de yayınlanacak gibi gözüküyor ama ?

Herhalde iddialı bir film yayınlarlar orada da Yalan Dünya reklamı yaparlar bol bol :)

Sanmama Kanal D çok az film yayınlıyor, yine dizi tekrarı olur büyük ihtimal. Bu arada bu hafta kanal D dizilerinin hiç biri yok galiba.

kazanmak için bir dakika cuma 22:00 imiş, başında dizi tekrarı olur, beyaz iyice geç saate atıldı herhalde, çıkan dedikodular doğru sanırım.

"Bir Çocuk Sevdim" dizisi kanal değiştirdi ama gün ve saat değiştirmemiş oldu. Kanal değişikliği pek fayda edeceğini sanmıyorum dizi için ve böyle vasat reytingler almaya devam ettiği taktirde dizi bitirilecektir. Star TV böyle vasat yapımlara tahammül edeceğini sanmıyorum ama yinede iyi bir kanal olarak karşımıza çıkacaklardır.

Zannedersem sadece Kuzey Güney ve Kesanli Ali Destani'nin (belki birde Umutsuz Ev Kadinlari'nin) yeni bölümü yayinlanacak. Kanal D yayin akisi onu gösteriyor. Pazartesi Arka Sokaklar'in yilbasi özel bölümünün tekrari, Sali Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin özel bölümü, Persembe Fatmagül' ün özel bölümü, Cuma yeni yarisma yayinlanacaktir. Ben bu Kanal D'nin taktigini hic ama hic anlamiyorum. Neden Kuzey Güney'in yerine daha iddiali bir yapim koymuyorlar, yada Muhtesem Yüzyil transfer etmediler. Irfan Sahin inadi yüzünden kanali batirabilir. Cuma günü ise insanlar daha cok alaturka, duygusal yada macera dizilerini seviyor. Bir Cocuk Sevdim'in yeni kanalinda tutacaginida zannetmiyorum. Bana 'Adini Feriha Koydum cakmasi' gibi geliyor. Dizinin ismi bile yaklasik ayni.

hayırlı olsun ama reytingleri kanal d ye göre artacağına inanmıyorum hatta azala bilebilir :)

Öncellikle yeni kanali hayirli ugurlu olsun diyorum. Bir Çocuk Sevdim özveriyla hazirlanmis ve tasarlanmis bir proje. Zaman zaman hakettigi reytinge ulamasadilar, fakat bu hemen hemen her dizide oluyordur. Umarim bu sezon sonunu görür..

bence iyice dibe vuracak ve diziye iyi bir şans tanırsak en fazla 5 bölüm hatta 5 bile fazla

akasya durağı yakında final yapar.bu hafta çoğu dizi yok.

Akasya Durağı daha iyi reyting alırdı bu diziden ama Yeni Star biraz da elit ve iddialı yapımlar arayışı içinde ama bu hamleler yararlı değil!

bir çocuk sevdin yapimcisi TMC nin bizim yenmenin yayından kaldirilmasina çok kızıldı ve bu yüzden TMC dizisini aldı stara geçti malum TMC bir çok işini stara yapıyor. özgül namalin diziside starda

bence reytingleri daha da düşecek ve dizinin sezon sonunu görmesi sürpriz olabilir...