Binnur Kaya'ya Özel Ödül!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,617
Reaksiyon puanı
62,941
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
E7puobNWEAcWNxy


Rol aldığı projelerle milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Binnur Kaya'ya özel ödül!

22. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde Yılın Başarılı Sanatçısı ödülüne layık görülen oyuncu, festivale teşekkür ederken ülkemizi yasa boğan yangınlar karşısındaki üzüntüsünü de dile getirdi:
"Çok önemli bir ödülü layık görmüşler, onu almaya geldim. Çok fazla şey söylemek istiyorum bu festivalle ilgili fakat çok da iyi hissetmediğimiz zamanlar. Memleketimiz yanıyor ve biz sadece uzaktan destek olabiliyoruz ve dua edebiliyoruz. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Sadece yangın olan her yere bol yağmur diliyorum. Ve bunun için çok üzgünüm. Sadece bunu söyleyebilirim.”

Öte yandan Binnur Kaya'yla birlikte 'Yabancı Damat' dizisinde rol alan usta oyuncu Erdal Özyağcılar da gecede aynı ödüle layık görüldü:
"Çok mutluyum. [...] Bu arada en iyi kadın oyuncunun da Binnur Kaya’ya verilmesi de beni çok mutlu etti. Çünkü o benim sevdiğim bir sanatçı arkadaşım. Türkiye’nin yetiştirdiği nadir kadın sanatçılardan biri. Onu da yanımda görmekten çok mutluyum. Güzel bir Büyükçekmece gecesi. İnşallah seneye pandemisiz, yangınsız, biliyorsunuz içimizi yakan yangınlar var. Ama hayat devam ediyor.”

 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,617
Reaksiyon puanı
62,941
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Meryoşum popüler bir oyuncu Binnur daha sanatsal :A ayrıca Binnur haber olmamak için basından kaçıyor :X
Yoo Meryem ne kadar popülerse Binnur da o kadar popüler hatta Türkiye çapında daha da ünlü. :Z İşte zaten basında çok görünmediği için haberini yapmak gerekiyor. :A
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,300
Reaksiyon puanı
62,935
Puanı
1,060
Tebrikler ikisine de, yıllar sonra aynı karede görmek sevindirdi.