Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin'e 'Yalı Çapkını'ndan Teklif! | Star TV

Sizin dizi "Geleneksel OGM 2. sezon laneti"ne tutulup ıkına sıkıla 5 reyting almaya çalışırken 10 reytingle keyif çatacak olan biz

Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna aldığı isimlere bak bir de bu Çalı Yapkını'nın, tam çıldırmalık.

Binnur kayanın atv de oynadığı erken final yapan 2 dizinin senaryosuna bakın çapkını kabul etmesi %20 de olsa ihtimal bence

Ayrıca ben yalı çapkını fan cluptan değilim masterchef izlicem cumaları, geçen sene de 30 bölüm varsa 7-8 ini tv den bakmışımdır, hiç izlemem bu sene belki
==

Reactions: xemrexxx
Analar ve Anneler daha önce hiç çalışmadığı Ay Yapım'ın ve Türkiye'nin kendi alanındaki en iyi isimlerinden biri olan Berkun Oya'nın imzasını taşıyordu ve konuk oyuncu olacağı baştan belliydi (zaten son 3 bölümde yoktu) bu rezillikle bir tutman ilginç.
Zengin ve Yoksul da çok başrollü bir işti ama yine en çok öne çıkan karakter kendisinindi yani egolu bir insan olmasa da yarı yaşındaki veletlerin arkasında oynamak gibi bir merakının olduğunu sanmıyorum (OGM ve Çetin Tekindor'la da çoktan çalıştı) o yüzden izlemediğini iddia ettiğin ama yemediğimiz diziye yamayacak başka oyuncu bul.

Reactions: offensive
Güzel günler den sonra yalı çapkını iyi olur Binnur için ona zirveler yakışır çünkü

Kalan elemine kederine cevap vermiyorum

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Ayrıca ben yalı çapkını fan cluptan değilim masterchef izlicem cumaları, geçen sene de 30 bölüm varsa 7-8 ini tv den bakmışımdır, hiç izlemem bu sene belki
==
Sen de hemen azcık sıkışınca bu bahaneye saklanıyosun yok fan değilim yok başka şey izlicem geç bunları geççççç

Reactions: Aserat and 12.Adam
Böyle bir U dönüsü görülmemistir forum tarihinde
@xemrexxx @Angelica

Eee nede olsa Kayserili cin gibi oldukları için U dönüşleri böyle olur
@Cervantes
------

Çene olduğu kadar hafızada maşallah Allah senin eline düşürmesin Emre