Bim A, 101, Şok, Migros

Hangisi

• BİM

• A 101

• ŞOK

• MİGROS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bende hep BİM yada 101'e gidiyom.Şokada ayda 1 giderim.Şok Migrosun harelde öyle okdum biyerde.Şokun da ürünleri çok güzel severim Şoku
Ama 1 tl altında olan çakma gofret vsyle çikolata ürünleri 1 t le çıkmıs sen o ürünleri orjinal ürün fiyatlarına getiremezsin kimsede bişi demiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Ama 1 tl altında olan çakma gofret vsyle çikolata ürünleri 1 t le çıkmıs sen o ürünleri orjinal ürün fiyatlarına getiremezsin kimsede bişi demiyor :A
Evet orjinallerinden ucuz olmalı bence Şoklarda .Tvde reklamları dönüyorya ondandır belki aynı fiyat

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Evet orjinallerinden ucuz olmalı bence Şoklarda .Tvde reklamları dönüyorya ondandır belki aynı fiyat
Pandemiden dolayı herşey pahalanmıs a101 bim şok bunların çikolatalı gofret dısında çakma gofretleride oluyordu 60 kuruşa onu 65 kuruş yaptılar 75 kuruş yaptılar şimdi 1 tl yapmıslar çikolatalı gofret orjinalı 1.25 kuruş zaten daha o çakma ürünlere ne gerek kaldı :A :A :A

• Güldürdün
Pandemiden dolayı herşey pahalanmıs a101 bim şok bunların çikolatalı gofret dısında çakma gofretleride oluyordu 60 kuruşa onu 65 kuruş yaptılar 75 kuruş yaptılar şimdi 1 tl yapmıslar çikolatalı gofret orjinalı 1.25 kuruş zaten daha o çakma ürünlere ne gerek kaldı :A :A :A
Pandemiden sonra otobüsler ,berberler pahalılıaştı.:A Çakma ürünlerin yerine orjınalı satsalar bari.En çook BİM,A101,Şok satıyor.a101 marketleri 10000 mağazayı geçti.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Evimize en yakın market BiM ve en çok ordan alışveriş yapıyorum. a101'de çok uzak değil. Yol üstü olduğu için yeni yenş onada alıştım ama düzen olarak BiM daha iyi :A

• Güldürdün