Aynen kardeşim borccum var haciz getirmsin diye
Aynen kardeşim borccum var haciz getirmsin diye
Bende hep BİM yada 101'e gidiyom.Şokada ayda 1 giderim.Şok Migrosun harelde öyle okdum biyerde.Şokun da ürünleri çok güzel severim ŞokuBu ucuzcu marketlerden en iyisi Şok bence @Doğan Ürünleri gerçekten çok kaliteli oluyor
Ama 1 tl altında olan çakma gofret vsyle çikolata ürünleri 1 t le çıkmıs sen o ürünleri orjinal ürün fiyatlarına getiremezsin kimsede bişi demiyorBende hep BİM yada 101'e gidiyom.Şokada ayda 1 giderim.Şok Migrosun harelde öyle okdum biyerde.Şokun da ürünleri çok güzel severim Şoku
Evet orjinallerinden ucuz olmalı bence Şoklarda .Tvde reklamları dönüyorya ondandır belki aynı fiyatAma 1 tl altında olan çakma gofret vsyle çikolata ürünleri 1 t le çıkmıs sen o ürünleri orjinal ürün fiyatlarına getiremezsin kimsede bişi demiyor
Pandemiden dolayı herşey pahalanmıs a101 bim şok bunların çikolatalı gofret dısında çakma gofretleride oluyordu 60 kuruşa onu 65 kuruş yaptılar 75 kuruş yaptılar şimdi 1 tl yapmıslar çikolatalı gofret orjinalı 1.25 kuruş zaten daha o çakma ürünlere ne gerek kaldıEvet orjinallerinden ucuz olmalı bence Şoklarda .Tvde reklamları dönüyorya ondandır belki aynı fiyat
Pandemiden sonra otobüsler ,berberler pahalılıaştı. Çakma ürünlerin yerine orjınalı satsalar bari.En çook BİM,A101,Şok satıyor.a101 marketleri 10000 mağazayı geçti.Pandemiden dolayı herşey pahalanmıs a101 bim şok bunların çikolatalı gofret dısında çakma gofretleride oluyordu 60 kuruşa onu 65 kuruş yaptılar 75 kuruş yaptılar şimdi 1 tl yapmıslar çikolatalı gofret orjinalı 1.25 kuruş zaten daha o çakma ürünlere ne gerek kaldı
Bende bim .bazende a101Evimize en yakın market BiM ve en çok ordan alışveriş yapıyorum. a101'de çok uzak değil. Yol üstü olduğu için yeni yenş onada alıştım ama düzen olarak BiM daha iyi
Benim konuma yazmadın bişey.Etikeyledimde de 14 ağustosMigros biraz uzak olduğu için gitmiyorum pek, genelde A101 ve Şok'tan alıyorum alacaklarımı.
Şok migrosun değil ülkerinBende hep BİM yada 101'e gidiyom.Şokada ayda 1 giderim.Şok Migrosun harelde öyle okdum biyerde.Şokun da ürünleri çok güzel severim Şoku
tm birazdan bakarımŞok migrosun değil ülkerin
Şok wikipediye bakarsan MİGROSUN yazıyor Migros kurdutm birazdan bakarım