Bu uşak nerde hem bana bi yere kaybolma diyor kendisinin yorumunu görsek cennetlik olunacak duruma sokuyor😕@sürgünüm ün kaçacağı yok geçen sezondan beri bekliyorum bu tarz dizileri terkeder diyede kendisi kaçmadığı gibi kendisiyle birlikte bizide ateşe sürüklüyor
Bu uşak nerde hem bana bi yere kaybolma diyor kendisinin yorumunu görsek cennetlik olunacak duruma sokuyor😕
Valla forum yoruyor. Hak vermemek elde değil adama. Hele bi de o haber açmak için ugraşıyor:/ sanırım yine ara vericem. Vermeden iki çift laf da onlada yapsam.bu aralar kafa dinliyormuş arada bir spor yorumlarında görüyorum onun haricinde geceyarısı @sürgünüm ü yorum yaparken görmek mümkün başkada yakalamak imkansız
Valla forum yoruyor. Hak vermemek elde değil adama. Hele bi de o haber açmak için ugraşıyor:/ sanırım yine ara vericem. Vermeden iki çift laf da onlada yapsam.
Bilmem😕kaç gün kaldın ki yoruldun? hele bir dur şöyle bir iki ay kalda forumda yazın tatile çıkarsın iki günde yorulmak nedir ?
kendini her gün belli saatte foruma gireyim diye zorlarsan forum eğlence yeri olmaktan çıkıp bir işe dönüşür haliyle sıkılır insan ben öyle yapmıyorum canım ne zaman isterse o saatte giriyorum zaten keyifliysem daha uzun süre kalıyorum keyifsizsem başka işlerle uğraşıyorum olmadı dizilere dalıyorum foruma girişi her gün yapmak zorunda olduğun iş olarak görmemek lazımBilmem😕
Enteresan böyle bakmamiştim okuyunca gerçekten iş gibi geldi. Alişkanlık olsa gerek 7-12 gibi geldiğim için yine hep o saatlerde giriyorum:/kendini her gün belli saatte foruma gireyim diye zorlarsan forum eğlence yeri olmaktan çıkıp bir işe dönüşür haliyle sıkılır insan ben öyle yapmıyorum canım ne zaman isterse o saatte giriyorum zaten keyifliysem daha uzun süre kalıyorum keyifsizsem başka işlerle uğraşıyorum olmadı dizilere dalıyorum foruma girişi her gün yapmak zorunda olduğun iş olarak görmemek lazım
1x2
Dizide epey potansiyel var. Savcının karısını çok sevdim. Dizi sırf o karakter için bile izlenebilir gibi gözüküyor şimdilik. Tabii olayların ilerleyip temponun biraz artması lazım, olacaktır da.
@destere sen de bir ara devam et istersen unutmuşsun diziyi.
7/10
1x1 pilot bölüm
ilk bölümü izledim biraz sıkıcı bir konuya sahip (savcı ile zengin adam kovalamacası), pek benlik bir konu değil ama özellikle bobby adlı zengin adamla ve wendy adlı psikoloğ kadın karakterlerini sevdim.. özellikle wendy ilginç bir karakter hanı derler ya mutfakta aşçı, yatakta ırıspı, sokakta hanfendi denen cinslerden
chuck adlı savcı karakteri pek sempatik değil, diziyi yarım bırakırsam eğer bu adam yüzünden bırakabilirim
bobby nin karısı lara güzel bir kadın ama soğuk bir karakter zalim bişeye benziyor sağı solu belli olmayacak cinslerden
ilk bölümde karakterleri biraz yakından tanımış olduk savcının karısı wendy aynı zamanda bobby nin şirketinde zenginlere psikolojik danışmanlık yapıyor kadın işinde oldukça başarılı hele evde savcı kocasını sigarayla yakıp üstünede işeyerek muhteşem işler başarıyor
bobby zeki ama lüksünden vazgeçecek tiplerden değil özellikle ilk bölümde deniz kenarındaki 63 milyon dolarlık malikaneyi alarak pekde soruşturmayı umursamadığını göstermiş oldu ama bu hırsıyla ilerde başına işler açacakmış gibi çok hızlı gidiyor atımız foku seyrek düşmeye başlayacaktır yakında
@sürgünüm sormuşsun ya wendy kocasından nasıl daha çok kazanır diye ? tabiki kazanır triliyoner bobby axelrod un şirketinde çalışıyor kadın
bu diziye @OzaN ı davet edeyim böyle sıkıcı konulara sahip dizileri kaçırmaz
@Forumdash sende başla tam senlik konu
Aynen fantazik diziler kafa yormuyor eskisi gibi böylesi dizilere ve bi kaç diziyi bıraktım sen de benim gibi buhranlara geliceksin demek
Savcı milyonlarla uğraşıyor, çalmıyor ve rüşvet almıyorsa dediğin doğru olabilir. Bu arada ikinci bölüm çok daha güzel, sıkılmadın mı fantazik dizilerden bırakma bunu.