FF Bilinmeyen Sayfa

Açayım bari. Gizlimiz saklımız yok sonuçta
Bu iyi oldu
. 8 gece daha gececi olacam, online listesinden forumda olup olmadığını anlarım

Aramızda artık iki saat olduğu için sizin saatle en erken 2 en geç 4 e kadar takılırım forumda

Son düzenleme:
Bilinmeyen işler tehlikeli işlerdir. Bir kere girdin mi o bilinmezlik çukuruna çıkışı zor olabilir.
Şiir gibi konuştum bee.

Bilinmeyen işler tehlikeli işlerdir. Bir kere girdin mi o bilinmezlik çukuruna çıkışı zor olabilir.
Şiir gibi konuştum bee.
Ana benim kafa gitti
Konu bilinmeyen sayfa diye görünmüştür hahhahahha rezil oldum
şimdi düştü jetonum
ay dur sileyim hahahahahhaha

@S.G.A.T. @denizz19 yanlış bir anlaşılma oldu galiba
diğer etiketlenenlerde ne oldu diye gelirler
yanlış alarm

Yani konuya bakıyordun diye orda çıktı komple yanlış anlamışsın.
Ben de diyorum ne diyor bu neyse ki erken fark ettin.

Yani konuya bakıyordun diye orda çıktı komple yanlış anlamışsın.
Ben de diyorum ne diyor bu neyse ki erken fark ettin.
sus sus rezil oldum zaten

bence sende anlamadın

Hahaha keşke kaldırmasaydın

Bu iyi oldu
. 8 gece daha gececi olacam, online listesinden forumda olup olmadığını anlarım

Aramızda artık iki saat olduğu için sizin saatle en erken 2 en geç 4 e kadar takılırım forumda

Kız yorumda ekleme yaptığın yerimi kaldırdın sen etiket gelmiş nereye etiketlendiğimi anlayamadım bir türlü

@XanTier den sonra @mrt-06 nında gizli bilinmeyen sayfada olduğuna şahit oldum.
Geçen ki rezil oluşumdan dolayı ekran resmi alıp karşılastırma yaptım emin olmak için
( bu konumu yoksa gizli yer diyemi)

Evet şu bilinmeyen sayfa bulmacasında bir yenisi eklendi
bu konudan da belli olan ben ve @Tolstoyevski eskiden beri meraklı kişilermişiz

Az önce geçtiğimiz senelerde ki bir yorum konusuna baktım, ordan rast gele online sayfasına geçince ben de de öyle olduğunu farkettim, sonra @Tolstoyevski 'den rica ettim o da tıklayınca aynı oldu ama ilk sayfasına. Yorum konusunda 2. Sayfa geçince konunun ismi beliriyor
tuhafıma gitti

Reactions: Tolstoyevski
Meğer senelerdir aradığım o gizemlerle dolu karanlık sayfa döngüsünün içindeymişiz ve bu döngüde her şey birbiriyle bağlantılıymış... @Sherlock @MEnes

Meğer senelerdir aradığım o gizemlerle dolu karanlık sayfa döngüsünün içindeymişiz ve bu döngüde her şey birbiriyle bağlantılıymış... @Sherlock @MEnes

Her şey ama her şey başından beri birbiriyle bağlantılıydı... Bu sonsuz döngüde piyon mu olacaksın, yoksa vezir mi... Bunu nasıl anlayacağız, söylesene... Sonu gelmeyen bu döngüye nasıl son vereceğiz... Bilinmeyeni bilinir yapmak için nelerden vaz geçeceğiz...