'Big Little Lies' Ne Zaman Başlayacak?

şimdi onu bunu bırakın da gece gece bombelere gel
şimdi ikinizi en son dizi haberlerine etiketlesem ikiniz birden bakmazsını o yüzden buraya bırakayım bunu

Doğru değildir, Kenan böyle bir rolü canlandırmaz bence. Daha 2 önce söyledi ortada bir proje olmadığını.

Dizi olmasın ama film olursa iyi olur. atv bu gazı nerden almiş anlamiş değilim. Yada ramazan ayı için 30 bölümlük dizi olsun 1 saatlik harika olur işte. Arap dünyasına da satarlar Nisan ayında mipcomda filan
hz.ömer dizisini yayınlamiştilar kötü reyting alıyormuydu?

En çok merak ettiğim yeni dizi. Kadro muhteşem ötesi inşallah senaryo da iyidir.

En çok merak ettiğim yeni dizi. Kadro muhteşem ötesi inşallah senaryo da iyidir.

aaaa diziye bakabilirdim aslında ama final yapmıs ve mini sezonlu yabancı dizilere pek bakmıyorum ve fantastik dışındakılere

Başladın bakalım izleriz belki.
başlasın demek istemişsindir büyük ihtimal? giresunca sanada bulaştı

aaaa diziye bakabilirdim aslında ama final yapmıs ve mini sezonlu yabancı dizilere pek bakmıyorum ve fantastik dışındakılere
konusuna bakmadınmı tam senlik üç kadın erkek avına çıkıyor kim bir gecede daha fazla skor yaparsa o kazanıyor öyle bir iddiaya girmişler kendi aralarında aşırı fantastik yani
)

hahahah ayy konuya bak bu yüzden senin önerdiklerinden uzak duruyordum işte dizi kim bilir nasıl birşey