'Big Little Lies' Ne Zaman Başlayacak?

şimdi onu bunu bırakın da gece gece bombelere gel :F şimdi ikinizi en son dizi haberlerine etiketlesem ikiniz birden bakmazsını o yüzden buraya bırakayım bunu :F
CyYVr6dWIAEIL9m.jpg

Doğru değildir, Kenan böyle bir rolü canlandırmaz bence. Daha 2 önce söyledi ortada bir proje olmadığını. :)

Dizi olmasın ama film olursa iyi olur. atv bu gazı nerden almiş anlamiş değilim. Yada ramazan ayı için 30 bölümlük dizi olsun 1 saatlik harika olur işte. Arap dünyasına da satarlar Nisan ayında mipcomda filan :A hz.ömer dizisini yayınlamiştilar kötü reyting alıyormuydu?

En çok merak ettiğim yeni dizi. Kadro muhteşem ötesi inşallah senaryo da iyidir. :)

En çok merak ettiğim yeni dizi. Kadro muhteşem ötesi inşallah senaryo da iyidir. :)

kidman ın tecrübesi witherspoon un sempatikliği ve de woodley in güzelliği diziyi daha izlemeden muhteşem yapıyor :)

@sürgünüm @Forumdash @sokak sanati @MEnes dizide vikings in çatlağı floki nin abisi alexander skarsgård da varmış ama vatandaş floki kadar renkli bir tip değil.. diziye katkısını izleyince göreceğiz :) ama @Çiğdem- sen seversin bunu? senin parlak yumurtalardan sanırım :))
aaaa diziye bakabilirdim aslında ama final yapmıs ve mini sezonlu yabancı dizilere pek bakmıyorum ve fantastik dışındakılere :A :A :A

Başladın bakalım izleriz belki.:D
başlasın demek istemişsindir büyük ihtimal? giresunca sanada bulaştı :)

aaaa diziye bakabilirdim aslında ama final yapmıs ve mini sezonlu yabancı dizilere pek bakmıyorum ve fantastik dışındakılere :A :A :A
konusuna bakmadınmı tam senlik üç kadın erkek avına çıkıyor kim bir gecede daha fazla skor yaparsa o kazanıyor öyle bir iddiaya girmişler kendi aralarında aşırı fantastik yani :))

başlasın demek istemişsindir büyük ihtimal? giresunca sanada bulaştı :)

konusuna bakmadınmı tam senlik üç kadın erkek avına çıkıyor kim bir gecede daha fazla skor yaparsa o kazanıyor öyle bir iddiaya girmişler kendi aralarında aşırı fantastik yani :))
hahahah ayy konuya bak bu yüzden senin önerdiklerinden uzak duruyordum işte dizi kim bilir nasıl birşey :A :A :A