Bu dizi de süper @Çiğdem-Bu dizinin ilk bölümünde kaldım ben imkan kısıtlığından dolayı. İnşallah yakın zamanda yeniden başlayacağım.
Bu dizi de süper @Çiğdem-Bu dizinin ilk bölümünde kaldım ben imkan kısıtlığından dolayı. İnşallah yakın zamanda yeniden başlayacağım.
İzledim ben zaten Üstte de dediğim gibi 2. sezonu gereksiz görüyorum, çekilmemeliydi 2. sezonUTC'nin bu diziden daha sonra başlayıp , daha 2.sezonu gelmeden bitmesi rezillik resmen. Neyse yeni fotolar gelmeye devam ediyor iyice heyecanladım ben. @sokak sanati @xemrexxx @kerem @Çiğdem- @Forumdash @bazinga
@MasacRE- izle sende.ss
Hani nerede yorumun hiç göremedim ben.İzledim ben zaten Üstte de dediğim gibi 2. sezonu gereksiz görüyorum, çekilmemeliydi 2. sezon
Ben sonradan izlemiştim sessiz sessiz yorum yapmadan Zaten çok da beğenmedim aşırı abartmışsınız diziyiHani nerede yorumun hiç göremedim ben.
Nasıl gereksiz gördün birkaç olay kalmıştı aslında.
Sonda ya dedektif bunların peşini görecek yada başka birisi cinayeti gördü. Dürbünle izliyorlardı ayrıca Madeline'ni hikayesi bitmedi.
Mery Streep geliyor hemde. Ölen adamın annesini canlandıracak.
Bonnie'nin hikayesini de anlatırlar neden öldürdü diye.
Sen kadın işleri tarzı dizileri sevmiyorsun bence O yüzden bahane buluyorsunBen sonradan izlemiştim sessiz sessiz yorum yapmadan Zaten çok da beğenmedim aşırı abartmışsınız diziyi
Valla bence anlatacağını anlattı dizi, cinayetin çözümlenmesi falan gereksiz, o başka bir dizi gibi olur artık
İlk 13 bölüm senden desteklemiştinBirde yılın dizisi yapacaklardı utanmadan
Neyse ki halkımız Kadın'ı yıkın dizisi yaptı
Hem öyle hem dizi de vasatSen kadın işleri tarzı dizileri sevmiyorsun bence O yüzden bahane buluyorsun
Tilki sevmiyor demek ki sincap seviyorseni seviyorsa Serenay gibilerini sevmesin zaten
O dizi bununmu çakmasıydıUTC'nin bu diziden daha sonra başlayıp , daha 2.sezonu gelmeden bitmesi rezillik resmen. Neyse yeni fotolar gelmeye devam ediyor iyice heyecanladım ben. @sokak sanati @xemrexxx @kerem @Çiğdem- @Forumdash @bazinga
@MasacRE- izle sende.ss
Hazirana kadar rahatlıkla bitiririm. Zaten 7 bölüm.UTC'nin bu diziden daha sonra başlayıp , daha 2.sezonu gelmeden bitmesi rezillik resmen. Neyse yeni fotolar gelmeye devam ediyor iyice heyecanladım ben. @sokak sanati @xemrexxx @kerem @Çiğdem- @Forumdash @bazinga
@MasacRE- izle sende.ss
@xemrexxx Seni ele geçirmiş @Harunnn60Bunu da mı izliyorsun? Bu diziyle ne kadar ortak dizimiz oldu sayamadım. Fringe, Heroes, This Is Us, Game of Thrones... @Çiğdem-