Big Eyes'tan İlk Görseller Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1407229730.jpg

Edward Scissorhands, Ed Wood gibi filmlere imza atan Hollywood'un en farklı yönetmenlerinden Tim Burton'ın bu sene sonunda seyirci ile buluşacak yeni filmi Big Eyes'tan ilk görüntüler yayınlandı.

Başrollerinde geçtiğimiz sene American Hustle filmindeki performansıyla Oscar adaylığı kazanan Amy Adams'ı ve 2 Oscar'ı bulunan Christoph Waltz'ı göreceğimiz film hakkında geçtiğimiz günlerde Amy Adams açıklamalarda bulundu:
Margaret (Keane), bir kadın olarak hiçbir zaman kendi sanatsal çalışmalarının satılacağına inanmamış. Kocası Walter ise onu bir erkeğin yaptığı işin bir kadınınkinden her zaman daha fazla tutulacağı yönünde ikna ediyor ki bu çok rahatsız edici ve anti-feminist bir durum.
Filmin 2015 Oscarlarına damga vurması bekleniyor.

İşte filmden yayınlanan kareler:

big-eyes-1-filmloverss.jpg

big-eyes-2-filmloverss.jpg

Baya iddialı geliyor.Tim Burton'ı sevmem ama bu filmi merakla bekliyorum.Christoph Waltz ve Amy Adams kesin Oscar adayı olur bence.

Tam da bugün hazırladığım konu için Big Eyes görseli aramıştım ama bulamamıştım, iyi tesadüf oldu. :D

En merakla beklediğim filmlerden. Bu sefer alacak inşallah Amy Adams Oscar'ı. :Z

Bu filmin kötü çıkma ihtimalini çok düşük görüyorum bu iki oyuncuyla, fotoğraflar da çok iyi gözüküyor. Tim Burton'ın son yıllardaki en iddialı işi. :)