'Bi Küçük Eylül Meselesi' Filmi Ödül Aldı!

O zman neden etiketliyosun ? Ama doğru diyorum yazdığı diziler bir yerden sonra kopuyor.20 dakika 3. bölümden sonra ezelde 2. sezonda cozuttu giderek kötüye gidiyor
Aynisini @sürgünüm e soyluyordum kiziyordu da ondan etiketledim haklisin. Aslinda o da biliyor sacmaladigini ama halk anlamaZ diyor)) ee bazilari da anlamiyor halkli yani))

Sonradan gelmesi kendi kendine konuşması falnda değişikti
Nokta nokta incelemedim uykum gelsin diye gece vakti izledim . elestirmek icin izlesem oo ne hatalar vardir baska))

Ask filimleri tutuyor. Adam manitasini alip recep ivedige mi gidecek. Mecbur ask filime gidecek diyip cekilmis bir film iste)))

Aynisini @sürgünüm e soyluyordum kiziyordu da ondan etiketledim haklisin. Aslinda o da biliyor sacmaladigini ama halk anlamaZ diyor)) ee bazilari da anlamiyor halkli yani))
İşte demekki oda kerem derene duygular besliyor hayranlık falanda olabilir mesela bu yıl yeni diziyle dönecek dizi 1 sezon sürerse başarılıdır

Nokta nokta incelemedim uykum gelsin diye gece vakti izledim . elestirmek icin izlesem oo ne hatalar vardir baska))

Ask filimleri tutuyor. Adam manitasini alip recep ivedige mi gidecek. Mecbur ask filime gidecek diyip cekilmis bir film iste)))
14 Şubatta çekilmiş o güne özel diyede zaten belli edilmiştir

Doğru sevgililer gidip arkada oturuyor napıyorsa yapıyor filmi izlediklerini de sanmıyorum