'Bi Küçük Eylül Meselesi' Filmi Ödül Aldı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
14 Şubat Sevgililer gününde vizyona girmiş olan ve Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği film olan ''Bi Küçük Eylül Meselesi'' ödül aldı.

Ödülü film direk olarak almasa da dolaylı olarak müzikleri yapan Toygar Işıklı sayesinde aldı. Başarılı sanatçının film için yaptığı müzikler 11.Salento Uluslararası Film Festivali'nde en iyi film müziği ödülüne layık görüldü.

Böylelikle film kendi çapında ilk ödülünü de almış oldu.

thumbnail_1404803677.jpg

Toygar reyiz farkını koymuş yine. :A Tebrikler. :)

Filmi izledim cok basit bir filmdi. filimn sonu bastam belliydi hatta Allahim yanilayim diye izledim ama olmadi.

Yok artık böylesi tesadüf :D
Şuan o filmi izliyorum bende ilk kez :D
3. kısımdayım şansıma bak :D

Ben diziyi izleyemedim daha.:D Recep İvedik 4 ile aynı sıralarda vizyona girmişti.:X Neyse bir ara izlerim artık.:)

Ben diziyi izleyemedim daha.:D Recep İvedik 4 ile aynı sıralarda vizyona girmişti.:X Neyse bir ara izlerim artık.:)

Müzikleri çok iyiydi filmin Toygar ve Nil iyi hazırlamış.:bhr:

Ayrıca ödül almaması çok kötü yazık olmuş.:(

Filmin sonu biraz saçmaydı dün izledim filmi :)

Neresi saçmaydı ? :D
Kiz tek ile eski gittigi yerlere gidiyor bir tane allahin kulu ne yapiyon tek basina kiz burda demiyor)) ikinci sacmalik tek eylule dolu dolu yasamayi, hayati anlatirken intihar etmesi komik. Bir sacmasi eylulun birden bire Teki terketmesi.. ne oldu bacim))) en sacmasi arkadaslari neden kizi adaya getirir. kizin buyuk travma yasadigini bildigi halde. bu kizin ailesi yok mu dur demez mi delimisiniz diye )))

Filmi izlerken Tek'in oldugu cok acikti cunku film baska turlu baglamak imkansiz. sonu cok tutarsiz baglandi

Kiz tek ile eski gittigi yerlere gidiyor bir tane allahin kulu ne yapiyon tek basina kiz burda demiyor)) ikinci sacmalik tek eylule dolu dolu yasamayi, hayati anlatirken intihar etmesi komik. Bir sacmasi eylulun birden bire Teki terketmesi.. ne oldu bacim))) en sacmasi arkadaslari neden kizi adaya getirir. kizin buyuk travma yasadigini bildigi halde. bu kizin ailesi yok mu dur demez mi delimisiniz diye )))

Filmi izlerken Tek'in oldugu cok acikti cunku film baska turlu baglamak imkansiz. sonu cok tutarsiz baglandi
Doğru kızın büyük travma yaşadığını bile bile getirmesi saçmaydı :D Eylül'ün Tek'i terk etmesi normal eğlendi gitti :)
Sonu bana çok mantıklı geldi güzel bağlandı :)

+1 mantık hatası kaynıyodu 20 dakikada böyleydi Kerem deren yazamıyor :(

Doğru kızın büyük travma yaşadığını bile bile getirmesi saçmaydı :D Eylül'ün Tek'i terk etmesi normal eğlendi gitti :)
Sonu bana çok mantıklı geldi güzel bağlandı :)
Eglendik bitti diye ayrildigin biri hakkinda bu kadar ask besleyebilir misin sorun burda . yoksa ayrildik dersin bi daha da aramazsin