'Bez Bebek' Yeniden mi Başlıyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,248
Puanı
1,060
5bd60f3d0f254312a4380828.jpg

2007-2010 arasında FOX'ta yayınlanan Bez Bebek geri mi dönüyor?

Dizinin başrol oyuncusu Evrim Akın (Nana), YouTube kanalında eski partneri Tan Sağtürk'ü (Hakan) konuk ederken yeni bir versiyon üzerine yeni senaryoların yazıldığı, dizinin tekrar başlamasını ekip olarak çok istediklerini, bu yönde bir talep olursa dizinin ekranlara geri dönebileceğini açıkladı.

İşte o programın tamamı:

Sihirli Annem'i yaptılar olmadı, eski havayı yakalamıyor böyle işler. Nesil değişti, şimdiki çocuklar farklı...
Ayrıca rahmetli Oya Aydoğan'sız da çok eksik olur, ana karakterlerden biriydi...
Sevinç Aktansel de dizinin iyi isimlerindendi (Makbuş Nine) o da vefat etti 12 yıl önce...

Sihirli Annem'i yaptılar olmadı, eski havayı yakalamıyor böyle işler. Nesil değişti, şimdiki çocuklar farklı...
Ayrıca rahmetli Oya Aydoğan'sız da çok eksik olur, ana karakterlerden biriydi...
Sevinç Aktansel de dizinin iyi isimlerindendi (Makbuş Nine) o da vefat etti 12 yıl önce...
Nana insan olmustu zaten @offensive

orası öyle ama entrikalı diziler yerine bu dizilerin olmasını tercih ederim yine'de vefat edenlerde anılır hem

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Şu anda tekrarları bile yayınlanmayan bir yapımı neden geri döndürmek istesinler?

• Güldürdün
Reactions: cookies
Televizyon ekranları o kadar vasat dizilerle doldu taştı ki insan eski samimiyet kokan dizileri özlüyor. O yüzden eski dizilerin (eski kadrosunun çoğunluğunu muhafaza etmesi kaydıyla) tekrardan çekilmesini destekliyorum.

Televizyon ekranları o kadar vasat dizilerle doldu taştı ki insan eski samimiyet kokan dizileri özlüyor. O yüzden eski dizilerin (eski kadrosunun çoğunluğunu muhafaza etmesi kaydıyla) tekrardan çekilmesini destekliyorum.
Hg Gürkan.Napiyorsun?

• Okudum
Reactions: Cervantes
Eski dizilerin yeniden başlamasına yıllardır karşıyım. Hatırladığım kadarıyla yeniden başlayanlardan Kurtlar Vadisi dışında hiç biri de başarılı olamadı. Elde bu kadar net veri varken hala bazı dizilerde ısrar edilmesi akıl karı değil.