Beyaz Show'un Skeci Taklit mi?

Sizce de skeç benzemiyor mu?

• Eveeeet, Hem de apaynısı laaa****

Oy: 3 50.0%
  • Hayır, hiçte benzemiyor bi kere!

Oy: 0 0.0%
  • Amma abartmişsin oğlum, esinlenmişte olabilir(?)

Oy: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060

O bir cuma akşamlarının vazgeçilmesi, o bir ailemizin çocucugu, o bir beyaz, o bir Beyaz Show.

Her cuma oldugu gibi yine bu cuma da (dun akşam) Beyaz Show izliyordum. Konukları "O ses Türkiye" den elendikten sonra müzik dünyasında patlama yaşan İrem Derici, Özgün ve yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan başrollerini Mete H.... Tamam, tamam bu bilgi içeren zırvalıklari kesiyorum
Kayıp dizisi ekibi vardi.

Velhasıl Kelam sohbet ilerledikçe Beyaz Show her hafta oldugu gibi bu hafta da skeçlerinden birini yayınladı.Bu sekç Kayıp dizisini ti'ye alıyordu. Konusu Kayıp dizisinin dedektifi Mehmet Kantarcı karakterinin dizide çok soru sorması üzerine kuruluydu.

Olayımıza dönelim, bu yazıyı/tespiti yapma sebebim cnbc-e ve e2 kanallarında hafta içi ekranlara gelen dünyaca ünlü talk show programı Conan O'Brein'in show'unda ekrana getirdiği skeç ile dün akşam Beyaz Show'un ekrana getirdiği skeç neredeyse birebir aynıydı.

Conan O'Brein geçtiğimiz sezon Amerika'da CBS ekranlarinda gelen "Under The Dome" adlı dizinin final yapmasıyla ilgili olarak bir skeç hazırlamişti. Skeçin konusu ise yine aynı "dizide çok soru sorulmasıydı".

Conan'ın konuşmasının çevirisi;
Conan: "Under The Dome" dün akşam final(sezon) bölümü yayınlandı. Dizinin bir çok fanı üzüldü çünkü, önemli bir soruyu cevapsız bıraktı.Ben şaşırmadım çünkü, eğer diziyi izliyorsanız belli ki izliyorsunuz. Dizide, sorulara verilecek cevaptan daha çok soru artıyor.

Video'dan geri döndükten sonra "Bahse girerim, diziyi izlemek istiyorsun dimi?"

Şu efsaneyi yıllardınız illa bi yerde duymuşsunuzdur." Beyaz Conan'ı taklit ediyor" ve evet dün akşam bu efsaneye ilkkez şahit oldum. Sizce de benzemiyor mu? (Ankete oy veriniz pls😛)

Not:Çeviri de kusur varsa affola

Son düzenleme:
evet biraz öyleydi aynıydı

Ben benzetemedim. Beyaz'da sadece bir karakterin soru sorması üzerineydi. Ancak Conan'da dizide çok soru sorulması üzerine.

Ben benzetemedim. Beyaz'da sadece bir karakterin soru sorması üzerineydi. Ancak Conan'da dizide çok soru sorulması üzerine.
Haklılık payın var da 2 önemli unsuru eliyorsun. a) Her 2 video da soru sorulması b) her 2 videoda da hızlı geçişler(montajlanması)

Haklılık payın var da 2 önemli unsuru eliyorsun. a) Her 2 video da soru sorulması b) her 2 videoda da hızlı geçişler(montajlanması)

a) Orada bir benzerlik var ama dediğim şey o benzerliği götürüyor. Amaç farklılığı var.

b) O her Beyaz skecinde olan bir şey.

Bu 3 şık bana yakın gelmedi 4 şık yokmu @Forumdash
bazı yerlerde benzerlik var ama Tam emin olamadım

Turkiyede taklit önemli bişey hatta vay be adamın aklına gelmiş diye ovuyorlar)))

Beyaz bu tip skeçleri hep hazırlıyor. Bence bu skeci Conan'dan da önce yapan vardır hiç akla gelmeyecek bir şey değil ki.

Ama tabii Beyaz Show ekibi Conan'ı ve diğer talk showları takip ediyordur yüksek ihtimal. Fakat taklitlik bir durumu yok bence.

Bu arada Conan'ı Okan Bayülgen'in taklit ettiği söylenir daha çok.

Beyaz belki esinlenmiş olabilir ama çok da önemli bir şey değil gibi.
Ayrıca Beyaz'ın skeci daha komikti.

Conan ve Beyaz'ın kendine özgü danslari var
Ordan bile benziyorlar
Hala 2'side aynı formatalar. masa ve yana koltukta konuk ağirlama. Skeçler, müzikler

öyle yazıyor konuda yanlış anladım galiba?
Adam "season finale" demediği için "sezon finali olarak çevirmedim"

ikisini de izledim aynısı işte ama belki beyaz ve ekibinin de aklına gelmiştir hemen taklit demeyelim

@Forumdash parantez içinde bari "sezon" yazaydın

eveeet tamamen apaynısı laaa şıkkını işaretledim
)

seçenekler çok seksi duruyor