- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
O bir cuma akşamlarının vazgeçilmesi, o bir ailemizin çocucugu, o bir beyaz, o bir Beyaz Show.
Her cuma oldugu gibi yine bu cuma da (dun akşam) Beyaz Show izliyordum. Konukları "O ses Türkiye" den elendikten sonra müzik dünyasında patlama yaşan İrem Derici, Özgün ve yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan başrollerini Mete H.... Tamam, tamam bu bilgi içeren zırvalıklari kesiyorum Kayıp dizisi ekibi vardi.
Velhasıl Kelam sohbet ilerledikçe Beyaz Show her hafta oldugu gibi bu hafta da skeçlerinden birini yayınladı.Bu sekç Kayıp dizisini ti'ye alıyordu. Konusu Kayıp dizisinin dedektifi Mehmet Kantarcı karakterinin dizide çok soru sorması üzerine kuruluydu.
Olayımıza dönelim, bu yazıyı/tespiti yapma sebebim cnbc-e ve e2 kanallarında hafta içi ekranlara gelen dünyaca ünlü talk show programı Conan O'Brein'in show'unda ekrana getirdiği skeç ile dün akşam Beyaz Show'un ekrana getirdiği skeç neredeyse birebir aynıydı.
Conan O'Brein geçtiğimiz sezon Amerika'da CBS ekranlarinda gelen "Under The Dome" adlı dizinin final yapmasıyla ilgili olarak bir skeç hazırlamişti. Skeçin konusu ise yine aynı "dizide çok soru sorulmasıydı".
Conan'ın konuşmasının çevirisi;
Conan: "Under The Dome" dün akşam final(sezon) bölümü yayınlandı. Dizinin bir çok fanı üzüldü çünkü, önemli bir soruyu cevapsız bıraktı.Ben şaşırmadım çünkü, eğer diziyi izliyorsanız belli ki izliyorsunuz. Dizide, sorulara verilecek cevaptan daha çok soru artıyor.
Video'dan geri döndükten sonra "Bahse girerim, diziyi izlemek istiyorsun dimi?"
Şu efsaneyi yıllardınız illa bi yerde duymuşsunuzdur." Beyaz Conan'ı taklit ediyor" ve evet dün akşam bu efsaneye ilkkez şahit oldum. Sizce de benzemiyor mu? (Ankete oy veriniz pls😛)
@OzaN @xemrexxx @destere @darksaal @xBUGRAx @EveN @mrt-06 @dizi kolik @primavera @RüzgarGülü @BesaleT @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @denizz19 @sokak sanati @Fks14 @muffin @*Dream* @beyazsoy @Bully @yatutarsa @china_shangai @sürgünüm @takas
Not:Çeviri de kusur varsa affola
Son düzenleme: