Beyaz Show'un Sezon Final Tarihi Ve Konukları Belli Oldu!

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,287
Puanı
710
Kanal D'nin sevgiyle izlenen eğlence ve talk-show programı Beyaz Show'un sezon finali belli oldu.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün üstlendiği Beyaz Show programı bu hafta sezon finali yapacak. Sezon finaline 'Üç Adam' programının sevilen sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve 'O Ses Türkiye' programın sevilen jürisi Murat Boz, Ünlü gezgin Rikki Roath, Aşk Psikoloğu Işıl Evrim Akgün ve oyuncu Umut Mirza konuk olacak.

uploadfromtaptalk1464035868614.jpg

''Beyaz Show'' Sezon Finali ile 27 Mayıs Cuma günü 23.30'da Kanal D'de!

Son düzenleme:
hep aynı kişiler bıktık artık bunlardan yav Necati Şaşmaz yakışırdı sezon finaline özledik reisi :(

Necati Şaşmaz 'ın orjinal sesini özledim arkadaşlar :D hadi usta bekletme bizi

ıyyy resmen rezalet ayoll :ppp::ppp::ppp:
şu 3 adamdn zaten bıktık birde sezon finalini bunlarla yapmak ne demek oluyor hiç yayın yapmasanız daha iyi olur bence mustafa sandal 4 yıldır katılmıyor geçen yaz yeni albüm yapmasına rağmen beyaz sova hala katılmadı çağırın işte sezon finaline ayrıca yeni albüm yapan serdar ortaçı yada sılayıda çağırabilirdiniz bu 3 adamla sezon finali bence rezalet
🙂🙂🙂

46 varken izler miyim bilmiyorum ama konuklar fena değil. Ben sezon finaline Sıla'yı beklerdim, programı kahvehaneye çevirecekler anlaşılan :A

Yeni kişiler katıldığı için Konu güncellendi. Yeni Katılanlar; Rikki Roath, Işıl Evrim Akgün ve Umut Mirza.