Beyaz Show'a Sıla Damga Vurdu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yıllardır aynı keyifle izleyicisiyle buluşan, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ''Beyaz Show'' bu gece Sıla, Şevket Çoruh ve Tuba Ünsal'ı ağırladı.

Programda neredeyse bir ilk gerçekleşti diyebiliriz. İlk kez bir konuk ki bu konuk Sıla oldu, programa gelmeden önce Beyazıt Öztürk'e şaka amaçlı küçük bir şarkı yazıp videosunu da programda yayınladı.

Bu şarkıyla Sıla geceye damgasını vurdu. Akabinde ise Beyazıt Öztürk'ün Sıla'nın Vaziyetler klibine müdahale ederek şaka amaçlı Sıla'ya bir video hazırlattı ve gece oldukça keyifli anlara sahne oldu.

İşte o anlardan kesitler...

thumbnail_1397862313.jpg

bende dün tam o dakikalara rast geldim, cidden çok beğendim. :d yine iyi yazmış sıla :d
şevket çoruh da varmış, bugün bölümü baştan izliycem. :)

haha bayılıyorum beyazcığıma harika bir adam yok böyle birşey yaa yaş geldi gözümden :F
özellikle gelen konukların klıpleriyle oynayıp kendini oraya iliştirmesine bayılıyorum
sertab erener klıbıda harika olmuştu :kiki::kiki:
ama gerçekten bu şarkıcılarda hiçmi akıl eden yok neden beyazı gerçekten klıp'lerinde düşünen olmuyor beyazı klıpıne alan o yıla damga vurur vlla hele brazda beyaza bu şekilde şarkı sözü yazılırsa yıkar geçer ortalığı o klıp :Z:Z:Z

Sıla'nınki daha güzeldi. :D Beyaz'ın yaptığı Sıla'nın lehine bir kere. :D

Sıla büyük renk kattı programa gerçekten. Sıla'nın şarkısı da Beyaz'ın Vaziyetler klibi da çok iyiydi. :D Ayrıca Şevket Çoruh da baya güldürdü. :D Kısacası son zamanların en komik programlarından biri oldu devamını bekliyoruz. :)

Tamamını izleyemedim programın ama şansa bu kısımlara denk geldim. Güzeldi her ikisi de. :D
Şimdi bu işten yola çıkarak başlangıç şarkısı Reverans oldu. Bu albüm içinde Vaziyetler, Yabancı ve Doldur şarkılarını söyledi. Buradan yola çıkarak diyebilirim ki bu şarkılardan 3 şarkıdan birinin sıradaki klip olma ihtimali yüksek olabilir ne dersin? :)

Şimdi bu işten yola çıkarak başlangıç şarkısı Reverans oldu. Bu albüm içinde Vaziyetler, Yabancı ve Doldur şarkılarını söyledi. Buradan yola çıkarak diyebilirim ki bu şarkılardan 3 şarkıdan birinin sıradaki klip olma ihtimali yüksek olabilir ne dersin? :)
Doldur'u söylemesi ilginçmiş. Sade ben beğendim sanıyordum. :D

Yabancı da Reverans da yaz aylarında kliplenir gibi. Önce Yabancı olma ihtimali daha yüksek bence. :)

Doldur'u söylemesi ilginçmiş. Sade ben beğendim sanıyordum. :D

Yabancı da Reverans da yaz aylarında kliplenir gibi. Önce Yabancı olma ihtimali daha yüksek bence. :)
Doldur şarkısını söyledi çünü Gece grubunun solisti Can Baydar'ın yazdığı bir şarkıymış Sıla ile beraber yazmışlar. Gece sonunda ikisi beraber söyledi. :)

Bence de Yabancı şarkısı sıradaki şarkı olabilir büyük ihtimalle :)

Süpermiş ikiside özellikle Sıla ayrı güzel oynamış Beyaz'ın videoda ki son halde efsane.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919