Aynen be adamın orkestrası da müthiş.Ne ses var adamda be konserine gitmek lazım
Ne ses var adamda be konserine gitmek lazım
Günlerce yazdım müthiş sesi olduğunu 'En Son Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz' bölümüne hep onun ismini paylaştım, daha da iyi yerlere gelecek inşallah.Aynen be adamın orkestrası da müthiş.Çok iyi geldi şarkıları, akşam akşam efkarlandım.
Reklam..
Ben de çok beğeniyorum, son zamanlarda tanıdım kendisini ve şarkılarını.Günlerce yazdım müthiş sesi olduğunu 'En Son Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz' bölümüne hep onun ismini paylaştım, daha da iyi yerlere gelecek inşallah.
Günlerce yazdım müthiş sesi olduğunu 'En Son Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz' bölümüne hep onun ismini paylaştım, daha da iyi yerlere gelecek inşallah.
Koray Avcı en son böyle döktürmüştü, ona da bayılıyorum.Gerçekten müthiş canlı ile playback ayırt edilmiyor.
Beyazıt, Evleneceksen Gel'deki adamı çağırmış yok artık
Ahahah.Seda Sayandaki mesele şarkısını söyleyen talip kendşni rezil etti. Demek o da cast yoksa neden gelsin@mrt-06 @Harunnn60
Bu sezondan mı😱 Sedadan ne zaman cıktı?Ahahah.O adam troll.
Zuhal'de de garip garip espriler yapıyordu.
Seda'yı bilmiyorum ama Zuhal'e Aralık'ta çıkmış.Bu sezondan mı😱 Sedadan ne zaman cıktı?
Oraya da mı katılmış? 😱Ahahah.O adam troll.
Zuhal'de de garip garip espriler yapıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?